Onur Kıvrak "7 senedir buradayım..."

Futbolcularla yaptığı görüşmede onlara söylediklerini açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Onlardan bir tek şey istedim; bizim harcadığımız emekleri bir tarafa bırakın. Bu takımın sağ duyulu taraftarları var. Bunlara karşı alınan bu tablo bizleri daha çok üz

Onur Kıvrak "7 senedir buradayım..."

Futbolcularla yaptığı görüşmede onlara söylediklerini açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Onlardan bir tek şey istedim; bizim harcadığımız emekleri bir tarafa bırakın. Bu takımın sağ duyulu taraftarları var. Bunlara karşı alınan bu tablo bizleri daha çok üzüyor. Onların başının eğik gezmesi bizi rahatsız ediyor. Sizi de rahatsız etsin. Tek istediğimiz sizden o insanların başının dik gezmesini sağlamanız. Trabzonspor yakın tarihinin en iyi kadrosunu kurduk. Uyum sorunu olabilir ama oynadığımız takımlardan Karabükspor'dan bir tane oyuncu alıp da Trabzonspor'un ilk 11'inde oynatabilir misiniz? Bunu bir kendinize sorun. Ben çocukluğumdan beri hep savaşarak bir yerlere geldim. İstediğim her şeyi de Allah bana nasip etti ama hep mücadele ettim, savaştım. Sonunda da kazanan ben oldum. Trabzonspor Başkanlığı'nı da bu şekilde kazandım herkesin bize karşı olduğu dönemde. Hepiniz değerli oyuncularsınız ama sahada savaşmadığınız sürece başarıyı yakalama imkanınız yok. Hayatın her alanında böyle. Masumane duygularla Trabzonspor sevdasını taşıyan her insanın başını öne eğdirmeden sahada savaşın, sonunda elbette bu bir oyundur. Kazanabilirsiniz de, yenilebilirsiniz de ama önemli olan savaşma mücadelesi vermeniz. Milyonlarca insan sizden bunu bekliyor, biz de bunu bekliyoruz. Umuyorum milli ara bir başlangıç olur. Oyuncularımız da sahaya çıktıkları zaman gerekli performansı gösterir. Trabzonspor'u layık olduğu yere taşırlar. Yaklaşık 1 saat konuştuk. Belki de bir başkan olarak bu tarz son kez karşınızda buluyorsunuz beni. Başka zaman başka türlü göreceksiniz. Umuyorum ki bundan sonraki karşılaşmalarımızda elde ettiğiniz başarılarla ben de ekstra bonuslar veren bir başkan olarak karşınıza çıkarım. İnancımız tam. Takımın başarısız olmasını isteyen çok insan var. Bizim başarısız olmamızı isteyen çok insan var. Bu alışkanlık Trabzon'da her zaman var" şeklinde konuştu.

"BEN 7 SENEDİR BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM"

Öte yandan Onur Kıvrak ile ilgili bir açıklama da da bulunan Hacıosmanoğlu şu ifadeleri kullandı;

Hacıosmanoğlu, futbolcularla yaptığı toplantıda çok özel şeyler de söylediğini vurgulayarak, "Özel hayatımla ilgili çok örnekler verdim. Kaptanımız bile, ‘Ben 7 senedir buradayım, böyle şey görmedim’ diyor. Oyunculara tek kuruş borcumuz yok. Hiçbir kulüpte böyle bir şey yok. Bu imkanları oluştururken çok çalışıyoruz. Oyuncuların parasını gününde ödemek aslında marifet değil, bizim görevimiz. Ama onlara, ‘Siz bunun devam etmesini istiyorsanız, sahada bunun karşılığında bir şeyler yapmak zorundasınız’ dedim. Onu yaparlarsa devam eder aynı şekilde" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler