Onur için sürpriz iddia!

Legia Varşova maçında sol diz ön çapraz bağları kopan Onur Kıvrak, bugün ameliyat olacak. 6 ay sahalardan uzak kalacak olan tecrübeli file bekçisi büyük olasılıkla sezonu kapattı.Bilindiği gibi geçen sezon Onur’un sözleşmesi 2018’e uzatılmış ve garanti üc

Onur için sürpriz iddia!

Legia Varşova maçında sol diz ön çapraz bağları kopan Onur Kıvrak, bugün ameliyat olacak. 6 ay sahalardan uzak kalacak olan tecrübeli file bekçisi büyük olasılıkla sezonu kapattı.

Bilindiği gibi geçen sezon Onur’un sözleşmesi 2018’e uzatılmış ve garanti ücreti 1 milyon 250 binden 2.5 milyon Euro’ya yükseltilmişti. Ancak iddiaya göre; Onur’un sakatlığı sonrası bordo-mavililer kaptana yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu, Onur’la bir görüşme yapacak. Geçen sezon Onur’un mukavelesini uzatıp ücretinde iyileştirme yapan Hacıosmanoğlu, milli eldivenden fedakârlık yapmasını isteyecek. Başkan bizzat görüşeceği Onur’dan ücretinde indirim yapmasını talep edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler