"Onur çok iyi ama..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, düzenlediği basın toplantısında takımın kaptanı Onur Kıvrak ile ilgili değerlendirme yaptı.Deneyimli teknik adam, bir gazetecinin, "Bordo mavili takımın 4 resmi maçında hiç gol yememesinin kaleci Onur Recep

"Onur çok iyi ama..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, düzenlediği basın toplantısında takımın kaptanı Onur Kıvrak ile ilgili değerlendirme yaptı.

Deneyimli teknik adam, bir gazetecinin, "Bordo mavili takımın 4 resmi maçında hiç gol yememesinin kaleci Onur Recep Kıvrak'ın performansından mı, yoksa Halilhodziç'in taktiğinden mi kaynaklandı" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Maçları izleyin ve bunlara siz karar verin. Tabii ki ben maçlarımı hazırladığım zaman taktiklerimi çok isabetli seçerim ve oyuncularıma ona göre uygulattırırım. Tabii ki oyuncumuz Onur çok iyi maçlar çıkarıyor ama bunu sadece Onur ile sınırlandıramazsınız. Biz takım 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler