"Önce Mersin sonra da Sivas..."

İyi başladığı sezonda üst üste 3 maçından yenilgiyle ayrılarak zirve yolunda yara alan Trabzonspor, milli aranın ardından yepyeni bir başlangıç yapmakta kararlı. Sakatlar ve milli takımlara giden toplam 11 oyuncusundan yoksun çalışan Bordo-Mavililer’in te

"Önce Mersin sonra da Sivas..."
İyi başladığı sezonda üst üste 3 maçından yenilgiyle ayrılarak zirve yolunda yara alan Trabzonspor, milli aranın ardından yepyeni bir başlangıç yapmakta kararlı. Sakatlar ve milli takımlara giden toplam 11 oyuncusundan yoksun çalışan Bordo-Mavililer’in teknik direktörü Şota, son Konyaspor yenilgisinden sonra sesini yükselten taraftarla barışmanın yolunu da öğrencileriyle paylaştı. 
 
Üst üste Mersin İdman Yurdu ve Sivasspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Karadeniz ekibinin hocası, “İlk maç hariç iç sahada kazanamadık. Buna rağmen şehir istediğimiz seviyede desteği vermeye başladı. Şimdi tekrar kenti uyandırmak için bizim iyi futbol kadar deplasmanda kayıplarımızı telafiye de ihtiyacımız var. Bunu başardığımız anda Trabzon şehrinin tekrar yanımızda olacağına eminim. 2 maç da derbi havasında geçecek, bu şekilde konsantre olmamız lazım” ifadelerini kullandı.
 
Deplasmanda rahat
 
Geçen sezon deplasmanda büyük sorunlar yaşayan ve tüm sezonda sadece 3 dış saha galibiyeti alan Trabzonspor, 2015-2016’da ise fark yarattı. Şota’nın öğrencileri çıktığı 3 deplasman maçının 2’sini (Beşiktaş-Kayserispor) kazanırken, Osmanlıspor’a Ankara’da kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler