Trabzonspor Hopa'da

Hopa'da yaşanan sel felaketi sonrası Trabzonspor, sel felaketine maruz kalan Artvin'i ziyaret ediyor. Oradaki vatandaşlara su ve gıda yardımı yapacak olan bordo-mavililer ayrıca hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine de taziye ziyaretinde bulunuyor. T

Trabzonspor Hopa'da

Hopa'da yaşanan sel felaketi sonrası Trabzonspor, sel felaketine maruz kalan Artvin'i ziyaret ediyor. Oradaki vatandaşlara su ve gıda yardımı yapacak olan bordo-mavililer ayrıca hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine de taziye ziyaretinde bulunuyor.

Trabzonspor kafilesinin Hopa Kaymakamlığı'na yaptığı ziyaret sırasında Kaymakam'ın programın daha önceden belli olmasına karşın Kaymakamlık binasında olmayışı ve kafileyi karşılamayışı şaşkınlık yarattı.

Hopa Kaymakamı daha sonra geçte olsa kaymakamlık binasına gelerek Trabzonspor kafilesiyle görüştü.

Bordo-Mavili kulübün Artvin'e gittiği kafilede; "Köksal Güney, Süleyman Hurma, Engin Hacısalihoğlu, Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze, Marko Marin, Aykut Demir, Muhammet Beşir, Cavanda ve Alper bulunuyor.

Ömer Reşit Yazıcı'nın Trabzonspor'a yazdığı mektup üzerine, Trabzonspor'lu kafile Ömer ile görüşecek. 

Ayrıca milli maç arasını boş geçirmek istemeyen Trabzonspor, bugün komşusu Çaykur Rizespor ile hazırlık maçı yapacak. Çaykur Didi Stadı'ndaki karşılaşma saat 18.00'de başlıyor. Şota, milli takımlarda bulunan oyuncuların forma giyemeyeceği maçta Aytaç, Musa, Deniz, Sefa, Muhammet gibi isimlere şans vererek, son durumlarını görecek. Yeni transferler Marin ile Douglas da maçta görev alacak. 

coierq3xaaay52h.jpgcoicticvaaenqau.jpg

12326t.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler