Önal: İcraatları dinleyeceğiz

Trabzonspor Eski Asbaşkanlarından İskender Önal, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hafta sonu yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesinde bazı üyelere gönderdiği mesaj ile ilgili olarak Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.Önal, Hacıosmanoğlu’n

Önal: İcraatları dinleyeceğiz

Trabzonspor Eski Asbaşkanlarından İskender Önal, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hafta sonu yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesinde bazı üyelere gönderdiği mesaj ile ilgili olarak Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

Önal, Hacıosmanoğlu’nun üyelere gönderdiği mesaj konusunda böyle bir mesajın doğru olmadığını belirterek, “Genel Kurulda yaptıkları icraatları dinleyeceğiz ve ona göre kararımızı vereceğiz” dedi.

Taşınmaz alımı yapılacaksa 7. Maddenin değiştirilmesine karşı olmadığını dile getiren Önal, yönetimin ibra edilmemesinin Trabzonspor’a bir yarar sağlamayacağını ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor