Ölüm yolu neden yapılmıyor?

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde ölüm yolu olarak adlandırılan eski sahil yolu Şubat ayında ihale edilmesi rağmen yapımına hala başlanılmadı. 2008 yılından beri halk arasında “Ölüm yolu” olarak bilinen eski sahil yolu bu güne kadar birçok hayatını kaybeder

Ölüm yolu neden yapılmıyor?
Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde ölüm yolu olarak adlandırılan eski sahil yolu Şubat ayında ihale edilmesi rağmen yapımına hala başlanılmadı.
 
2008 yılından beri halk arasında “Ölüm yolu” olarak bilinen eski sahil yolu bu güne kadar birçok hayatını kaybederken, onlarca kişinin de yaralandığını belirten yöre sakinleri: “Bu yol trafik açısından çok yoğun geçiyor. Bu yolun kurtuluşu bölünmüş yol haline getirilmeden geçer. Eğer kazaların önüne geçmek istiyorsak bu yolu mutlaka bölünmüş yol haline getirilmesi gerekiyor. Şubat 2014 tarihinde bizlere ihale edildiğini söylenmişti. Ağustos ayı geldi hala çalışmalara başlanılmadı. Bize verilen sözler tutulmuyor. Bu yolda babasını, annesini, kardeşini, çocuğunu, eşini kaybeden insanlara verilen sözler bir an önce tutulmalı. Vakfıkebir’e söz veren yetkilileri göreve çağırıyoruz” diye tepkilerini dile getirdiler.
 
Vatandaşlar, ölüm yolunun yapımı konusunda yetkililerden bir açıklama beklediklerini, aksi halde yine büyük bir yol kapatma eylemine hazırlandıklarını, bu eylemi ise Vakfıkebir Şehir geçiş yolu üzerinde yapacaklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel