Olcan Adın oyunu! Bıkmadılar...

-Haber61.net-Ligin bitimine 4 hafta kala Trabzonspor, Avrupa Ligi ve hatta Şampiyonlar Ligi için savaşmaya devam ederken bir yandan da transfer dedikodularıyla baş etmeye çalışıyor.Lig bitmeden transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'a menajerler vası

Olcan Adın oyunu! Bıkmadılar...

-Haber61.net-

Ligin bitimine 4 hafta kala Trabzonspor, Avrupa Ligi ve hatta Şampiyonlar Ligi için savaşmaya devam ederken bir yandan da transfer dedikodularıyla baş etmeye çalışıyor.

Lig bitmeden transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'a menajerler vasıtasıyla bir çok oyuncu önerilirken bir yandan da takımın iskeletini kuran futbolcular hakkında transfer dedikoduları çıkarılmaya devam ediyor.

Bugün basına yansıyan haberlerde Beşiktaş'ın bu sezon Trabzonspor'u sırtlayan Olcan Adın'ı transfer etmek için görüşmelere başladığı iddia edildi.

Ancak aynı basın kuuluşları Olcan Adın konusunda Trabzonspor yönetiminin daha önce yaptığı sert açıklamaları, kesin ve net olarak "Satılmayacak" denilmesini görmezden geldi.

Bu tip asılsız transfer haberleriyle Trabzonspor'un çıkışını hazmedemeyen bazı kesimlerin belirli aralıklarla özellikle Olcan üzerinden dedikodu çıkararak akılları karıştırmak istendiği şeklinde yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler