Okulda yapılan deney yangına neden oluyordu!

Rize’de okul bahçesinde başlayan deney, caddede bulunan bir apartmanın çatısında itfaiyenin müdahalesi ile son buldu.    Edinilen bilgiye göre, olay bugün sabah saatlerinde Rize’de bulunan Türkiye Odalar Borsalar Birliği İlköğretim Okulu’nda gerçekleşti.

Okulda yapılan deney yangına neden oluyordu!
Rize’de okul bahçesinde başlayan deney, caddede bulunan bir apartmanın çatısında itfaiyenin müdahalesi ile son buldu. 
 
Edinilen bilgiye göre, olay bugün sabah saatlerinde Rize’de bulunan Türkiye Odalar Borsalar Birliği İlköğretim Okulu’nda gerçekleşti. Okulda fen bilimleri dersinde öğretmenleri gözetiminde deney yapan öğrenciler, tehlikeli olabileceği düşüncesi ile tedbir amaçlı deneyi okul bahçesinde gerçekleştirdiler.
 
Isınan havanın genleşmesi üzerinde çalışan öğrenciler, dilek feneri türünden hazırladıkları balonu uçurdular. Uçan balon rüzgarın etkisi ile okul bahçesinden çıkıp caddenin karşısında bulunan bir apartmanın çatısına düştü. Okulun beden eğitimi öğretmeni olası bir yangın ihtimaline karşı binanın çıktısına çıktı.
 
Olay yerine itfaiye çağrıldı. Beden eğitimi öğretmeni ve itfaiyenin müdahalesi ile çatıya konan ve içerisinde ateş bulunan balon yangına neden olmadan söndürüldü.
 
20151130aw590857_01-(1).jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam