Okulda siyaset konuşan yandı!

Genel seçimlere 4 aylık bir süre kaldı. Sadece sokakta, alanlarda değil okullarda da siyasi hareketlilik başladı.Milli Eğitim Bakanlığı, bazı okullarda eğitim ve öğretim faaliyetinin amaç ve hedefi dışında öğrenci velileriyle siyasi, ideolojik konularda t

Okulda siyaset konuşan yandı!

Genel seçimlere 4 aylık bir süre kaldı. Sadece sokakta, alanlarda değil okullarda da siyasi hareketlilik başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, bazı okullarda eğitim ve öğretim faaliyetinin amaç ve hedefi dışında öğrenci velileriyle siyasi, ideolojik konularda toplantı ve görüşmeler yapıldığını belirledi. Bunun üzerine harekete geçen Bakanlık, maarif müfettişlerine ve yöneticilere talimat vererek bu konudaki her türlü ihbar, şikâyet ve duyumun değerlendirilmesini istedi.

MEB Rehberlik ve Denetim Başkanı Atıf Ala imzasıyla il milli eğitim müdürlüklerine bir uyarı yazısı gönderildi. Devlet memurlarının hiçbir şekilde siyasi ve ideolojik amaçlı beyanda bulunamayacaklarını ve bu mahiyetteki eylemlere katılamayacaklarını kaydeden Ala, mevzuata aykırı eylemlere girişen öğretmenler hakkında gereğinin yapılması talimatını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler