Oğuzhan Akdin'in annesi bir anda şok oldu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Bahçecik Cezaevinde cezasını çeken  Rahip Santoro cinayetinin zanlısı Oğuzhan Akdin, cezaevi yönetimi tarafından Samsun Bafra Cezaevine nakledildiği öğrenildi. Cezaevi neden böyle karar aldığı bilinmezken iddialar ortalığ

Oğuzhan Akdin'in annesi bir anda şok oldu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Bahçecik Cezaevinde cezasını çeken  Rahip Santoro cinayetinin zanlısı Oğuzhan Akdin, cezaevi yönetimi tarafından Samsun Bafra Cezaevine nakledildiği öğrenildi. Cezaevi neden böyle karar aldığı bilinmezken iddialar ortalığı karıştıracak cinsten.

Akdin’in nakledilmesi sırasında ailesine haber verilmemesi ise bir başka detay olarak göze çarpıyor. Anne Necmiye Akdin, oğlunu görmek için cezaevine gidince şok oldu. Cezaevi yetkilileri anne Akdin’e çocuklarının burada olmadığını ifade etti. Bir anda panikleyen Anne Akdin, Savcılığı gittiğinde ise oğlunun Samsun’a nakledildiği öğrendi.

Necmiye Akdin, savcılıktan ‘oğlunun güvenlik gereği Samsun’a nakledildiği’ cevabını alınca şoke oldu. Anne Akdin, "Benim oğlumu güvenlik gerekçesiyle Bafra Cezaevi’ne gönderiyorlar ve bize haber vermiyorlar. Bu güne kadar hiçbir güvenlik tehdidi yoktu da şimdi mi tehdit oluştu anlamadım. Ben eşimi yeni kaybettim ve bu durum karşısında mağdur oldum" diye konuştu.

Oğlu Oğuzhan Akdin’in bir süre önce Bahçecik Cezaevi yönetimini Adalet Bakanlığı’na şikayet ettiğini belirten Necmiye Akdin, "Oğlum bana, cezaevi yönetimini siyasi propaganda yaptığı için Adalet Bakanlığına şikayet ettiğini söylemişti. Oğuzhan bana bu sürgünün bu sebepten olabileceğini ve intikam aldıklarını söyledi. Eğer böyleyse yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler