Öğretmenlere bir jestte basketbolda

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park'ın 29 Kasım Cumartesi günü sahasında Tofaş ile oynayacağı maçı tüm öğretmenlerin ücretsiz izleyeceği bildirildi.Bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun yazılı açıklamasında, 24 Kasım Öğretmenler

Öğretmenlere bir jestte basketbolda

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park'ın 29 Kasım Cumartesi günü sahasında Tofaş ile oynayacağı maçı tüm öğretmenlerin ücretsiz izleyeceği bildirildi.

Bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun yazılı açıklamasında, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün kutlandığı hafta içerisinde, bu kutsal mesleği icra eden tüm öğretmenler için bir hamle yapmak istediklerini belirterek, şu ifadelere yer verildi:

"Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü olarak ligde bu hafta oynayacağımız Tofaş maçını öğretmenlerimizin ücretsiz izlemesini kararlaştırdık. Tüm öğretmenlerimiz, bilet satış gişelerine gidip kimliklerini göstermeleri halinde, Bordo Tribün için maç biletini alabilir. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin gününü tekrar kutlar, öğretmenlerimize sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler