Öğretmenevi bir emeklisini daha uğurladı

Trabzon Öğretmenevi  personelleri arasında, çok sevilen  Necati Baytar‘ın  emekliye ayrılması  nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.Düzenlenen yemeğe Öğretmenevi müdürü Yusuf Sever, Müdür Yardımcısı Hüseyin Vural ile Öğretmenevi’nin tüm  personeli katıldı

Öğretmenevi bir emeklisini daha uğurladı

Trabzon Öğretmenevi  personelleri arasında, çok sevilen  Necati Baytar‘ın  emekliye ayrılması  nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen yemeğe Öğretmenevi müdürü Yusuf Sever, Müdür Yardımcısı Hüseyin Vural ile Öğretmenevi’nin tüm  personeli katıldı. Sunumunu personellerden Tuğba Turan’ın, açılış konuşmasını Naci Demirbaş’ın yaptığı yemekte, Öğretmenevi müdürü Yusuf Sever “Sevgili arkadaşlar, değerli kardeşimiz Necati Baytar'ın emekliye ayrılması nedeniyle burada toplanmış bulunuyoruz. Her şeyin bir başlangıcı ve birde sonu vardır. Baytar, öğretmenevimizdeki görevlerini en iyi bir şekilde yapmaya çalışan bir kardeşimizdi. Kendisine bundan sonraki hayatında ailesi ile birlikte sağlık, mutluluklar ve başarılar diliyorum" dedi.

Müdür yardımcısı Hüseyin Vural ise “Biz öğretmenevinde Necati kardeşimiz ile 2011 yılından beri  birlikte çalıştık. Bu süre içerisinde görevlerinde çok başarılı olduğunu gördük. Tüm çalışma arkadaşlarınca ve hizmet verdiği  tüm kişilerce çok sevildiği ve beğenildiğini biliyoruz. Bundan sonraki hayatında kendisine, sevdikleriyle mutlu bir yaşam diliyoruz’’ diye konuştu.

Baytar’ın çalışma arkadaşları da günün anısına çeşitli konuşmalar yaparak çok anlamlı ve  duygusal anların yaşattılar. Özelikle Arzu Tomar’ın söylediği çok anlamlı ve sevgi dolu türküler de alkış aldı. Öğretmenevi salonunda düzenlenen yemek ve canlı müzik eşliğinde geç saatlerine kadar süren  gece de, emekliye ayrılan Baytar’a, çalışma arkadaşları tarafından çeşitli hediyeler de verildi.

11073021_10153215653317148_949137653_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler