Öğrenciler dikkat! Son gün 22 Şubat

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 2015 yılında ilk defa burs-kredi almaya hak kazanan ancak www.turkiye.gov.tr adresinden burs veya kredi taahhütnamesini onaylatamayan öğrenciler için ayrılan ek sürenin tamamlanmasına 3 gün kaldığı belirtildi.SON GÜN

Öğrenciler dikkat! Son gün 22 Şubat

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 2015 yılında ilk defa burs-kredi almaya hak kazanan ancak www.turkiye.gov.tr adresinden burs veya kredi taahhütnamesini onaylatamayan öğrenciler için ayrılan ek sürenin tamamlanmasına 3 gün kaldığı belirtildi.

SON GÜN PAZAR

Burs veya kredi kazanan öğrencilerin, PTT üzerinden temin ettikleri e-devlet şifresiyle www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden 22 Şubat Pazar günü saat 23.59'a kadar, adlarına düzenlenmiş burs veya kredi taahhütnamesini onaylatmaları gerektiği bildirildi.

YURT DIŞINDA YÜKSEK ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLER İÇİN SON GÜN 31 MART

Açıklamada ayrıca yurtdışında yükseköğrenim gören öğrencilerin burs veya kredi taahhütname onaylatma işlemlerinin ise 31 Mart 2015 tarihinde sona ereceği kaydedilerek, "Taahhütname onaylatma süresi bir kez daha uzatılmayacağından öğrencilerin mağdur olmamaları için belirtilen süre içinde gerekli işlemleri yapmaları gerekiyor. Öğrenciler, burs ve kredi ile ilgili bütün ayrıntıları, www.kyk.gov.tr adresinden öğrenebilir" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler