Of’ta vurulan damat hayatını kaybetti

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Of İlçesinde Fatma Nur M. İle Dünya evine girerken düğün salonunda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Serkan İhtiyar'ı vuran zanlının kimliği tespit edildi.İddiaya göre; damat’ı vuran kişinin R.İ olduğu t

Of’ta vurulan damat hayatını kaybetti

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Of İlçesinde Fatma Nur M. İle Dünya evine girerken düğün salonunda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Serkan İhtiyar'ı vuran zanlının kimliği tespit edildi.

İddiaya göre; damat’ı vuran kişinin R.İ olduğu tespit edilirken Serkan İhtiyar’ın da kuzeni olduğu ifade edildi.  

R.İ’nin düğün akşamı neden böyle bir olaya karıştığı yönünde yapılan araştırmada ise şok detay ortaya çıktı. İddiaya göre; Damat Serkan İhtiyar 3 yıl önce başka bir düğün sırasında R.İ’nin kardeşine, kullandığı araç ile çarptığı ve ölümüne sebep olduğu öğrenildi. R.İ’de Serkan İhtiyar’dan intikam almak için evleneceği akşamı beklediği öğrenildi.  

R.İ, hakkında soruşturma başlatıldı. 

Geçmiş olay

25 Temmuz 2010 tarihinde Karadeniz Sahil Yolu Of geçişinde, Serkan İhtiyar yönetimindeki 61 FF 676 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan amca oğlu Özkan İhtiyar (31) ile Fatih Delireisoğlu'na (34) çarpmıştı. Kazada, Özkan İhtiyar olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Serkan İhtiyar ise tutuklanarak cezaevine gönderilmiş daha sonra mahkemece serbest bırakılmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel