Trabzon'un o ilçesinde okullar 2 gün tatil

TRABZON'un un Of İlçesi'nde geçen cuma günü etkili olan sağanak yağmur nedeniyle bahçeleri ve alt katları çamurla dolan 5 okulda eğitim ve öğretime 2 gün süreyle ara verildi. Of ilçe merkezinde geçen cuma günü akşam saatlerinde başlayıp gece boyunca aralı

Trabzon'un o ilçesinde okullar 2 gün tatil
TRABZON'un un Of İlçesi'nde geçen cuma günü etkili olan sağanak yağmur nedeniyle bahçeleri ve alt katları çamurla dolan 5 okulda eğitim ve öğretime 2 gün süreyle ara verildi.
 
Of ilçe merkezinde geçen cuma günü akşam saatlerinde başlayıp gece boyunca aralıksız süren sağanak yağmur nedeniyle birçok ev ve işyerinin alt katlarını su basmış, 11 kişi AFAD ekipleri tarafından kurtarılmıştı. Yağmur nedeniyle bahçeleri ve alt katları çamurla dolan 5 okulda eğitim ve öğretime 2 gün süreyle ara verildi. Bahçeleriyle giriş katları su ve çamurla dolan Of Anadolu Lisesi, Ali Yeşilyurt Lisesi, Of Halk Eğitimi Merkezi, İsmail Yıldırım İlkokulu ve Miktat Sarıalioğlu Ortaokulu’nda eğitime 24 Eylül Çarşamba günü başlanacağı belirtildi.
 
Of Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ilçedeki temizlik çalışmaları da sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel