Ofspor'da yeni sezon hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek Ofspor, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz nezaretinde sürdürüyor.Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Of’ta, 2. etabını ise Erzurum’da sürdüren Trabzon ekibi, çalışmalarını güç ve tekniğe dayalı

Ofspor'da yeni sezon hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek Ofspor, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz nezaretinde sürdürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Of’ta, 2. etabını ise Erzurum’da sürdüren Trabzon ekibi, çalışmalarını güç ve tekniğe dayalı antrenmanlarla yürütüyor.

On dört gün sürecek Erzurum kampını 30 kişiden oluşan futbolcu ordusuyla sürdüren Ofspor’un Başkanı Olcay Saral, iyi bir hazırlık dönemi geçirerek, sezona zinde girmek istediklerini kaydetti.

Saral, yeni yapılanmada daha çok genç oyunculara ağırlık verdiklerini ve takımın yaş ortalamasının 20’ye indiğini belirterek şunları söyledi:

“Kulüpler için sezon öncesi kampları çok önemlidir. Biz de imkanlarımızı seferber ederek, takımımızı en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Erzurum kampımız oldukça iyi geçiyor. Bu sezon kadromuzu gençleştirdik. Çok genç bir ekip olduk. Bu sezondan bir beklentimiz yok. Takımımızın iyice oturması lazım. Gençlerin birbirlerini tanıması, kaynaşması ve yeterince tecrübe kazanmaları bir sezonumuzu alır. Niyetimiz bu sezonu kazasız belasız atlatıp, sonraki sezona hedef koyarak girmek.”

Transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini kaydeden Saral, “Bu konuda acele etmiyoruz çünkü transfer piyasası oldukça yüksek. İki santrafor arayışımız var. Şayet bütçemize uygun aradığımız özelliklere sahip futbolcuları bulabilirsek, bünyemize katacağız ama bulamadığımız taktirde de yolumuza devam edeceğiz" ifadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler