Ofspor'da tek hedef galibiyet!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Aydınspor 1923 karşılaşmasında saha avantajını kda kullanarak galibiyeti hedeflediklerini söyledi.Saral, pazar günü kendi sahalarında Aydınsphor 1923 ekibiyle karşılaşacakları

Ofspor'da tek hedef galibiyet!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Aydınspor 1923 karşılaşmasında saha avantajını kda kullanarak galibiyeti hedeflediklerini söyledi.

Saral, pazar günü kendi sahalarında Aydınsphor 1923 ekibiyle karşılaşacaklarını belirtti.

Bu maçın sezona kötü başlayan iki takımın mücadelesine sahne olacağını dile getiren Saral, "Her 2 takımda galibiyet için oynayacak. Galibiyete hasret 2 takımın mücadelesinde kazanan taraf olmak istiyoruz. Rakibimiz Aydınspor 1923 oynamış olduğu 3 maçta henüz puanla tanışamamış. Bu durum, onları hafife alacağız anlamına gelmez. Zor maç olacak ama biz bu maçı ev sahibi avantajımızı da kullanarak kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Saral, galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, karşılaşmanın hem bugüne hem de gelecek için kendilerine ışık tutacağını vurguladı.

Sezona 26 kişilik kadroyla başladıklarını ancak 4 sakat oyuncularının bulunması nedeniyle 22 kişiyle mücadele ettiklerini anlatan Saral, bir önceki hafta Fethiyespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Volkan’ın durumunun maç günü belli olacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler