Ofspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, hafta sonu sahalarında Fethiyespor'a 1-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Kerimoğlu, karşılaşmanın hakkının mağlubiyet olmadığını vurgulayarak, şunla

Ofspor'da mağlubiyet üzüntüsü
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, hafta sonu sahalarında Fethiyespor'a 1-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
 
Kerimoğlu, karşılaşmanın hakkının mağlubiyet olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:
 
"Sahada kazanmak adına ne gerekiyorsa yaptık. Rakibimizin sıkıntıları vardı, biz de bunun farkındaydık. Direneceklerini biliyorduk. Karşılaşmaya her iki ekip de birbirini tartarak başladı. İlk yarı karşılıklı ataklarla geçti. Karşılaşmanın 47. dakikasında bir penaltı golü ile geri düştük. Bu dakikadan sonra oyunu tamamen rakip sahaya yıktık. Direkten dönen 2 topumuz dışında verilmeyen net bir de penaltımız oldu. Çok bastırdık ama golü bulamadık. Üzerimizde mağlubiyetin vermiş olduğu moral bozukluğu var ama bunu çabuk atlatacağız."
 
Ofspor, son mağlubiyeti ve ligde 1 maç eksikliğiyle 9. sıradan 12. sıraya geriledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor