Ofspor ümitlendi!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Ümraniyespor'u 3-1 yenen Ofspor'da teknik direktör Hasan Vezir, ligde kalma umutlarını son haftaya taşıyacak önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.Vezir, Ümraniyespor karşılaşmasına mutlak galibiyet parola

Ofspor ümitlendi!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Ümraniyespor'u 3-1 yenen Ofspor'da teknik direktör Hasan Vezir, ligde kalma umutlarını son haftaya taşıyacak önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Vezir, Ümraniyespor karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirterek, "Rakibimiz Of'a puanlar arzusuyla gelmişti. Son haftalarda başaramadığımız galibiyeti bu maçta elde ettik" dedi.

Maçta daha önce başaramadıkları pozisyonları değerlendirdiklerini anlatan Vezir, şöyle konuştu:

"Ligde kalma umudumuzu son haftaya taşıyacak önemli galibiyet elde ettik. Kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Futbol bu, belli olmaz. Rakiplerimizle aramızda bir puan fark var. Son hafta galip gelebilirsek her şeyin rengi değişebilir. Umudumuzu koruyoruz. Son haftada, bizim gibi kümede kalma mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacağız. 6 puanlık maç olacak. Bu maçı da kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler