Ofspor başarı istiyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, yeni sezonda ligi önceki sezondan bir adım önde bitirmek istediklerini söyledi.Saral, yaptığı açıklamada, fikstürde 1461 Trabzon ile aynı gruba düşmelerini "futbolun renkli dünyası" olarak

Ofspor başarı istiyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, yeni sezonda ligi önceki sezondan bir adım önde bitirmek istediklerini söyledi.

Saral, yaptığı açıklamada, fikstürde 1461 Trabzon ile aynı gruba düşmelerini "futbolun renkli dünyası" olarak nitelendirerek, "İki ekibin mücadelesi futbolda renkli görüntülere sahne olacaktır. Tabi fikstür her sene çekilir ve takımlar birbiri ile içeride ve dışarıda olmak üzere eşleşirler. Tabi, biz ligin ilk maçını grubun güçlü ekiplerinden ve hemen her sezonda hedeflerini şampiyonluk olarak belirleyen Yeni Malatyaspor maçı ile deplasmanda oynayacağız. Bizim için belki olumlu, belki de olumsuz olacaktır ama kaybeden olmayacaktır. Her takım lige iyi başlamak ister. Lige iyi başlayan ekiplerden olmak istiyoruz. Bu nedenle fikstürü olumsuz değerlendirmiyorum” dedi.

Transfer çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini, takıma direkt katkı sağlayacak futbolcular üzerinde durduklarını ifade eden Saral, şöyle devam etti:

"2 sene evvel Ofspor'umuza başkan olduğumda hedeflerimizi ortaya koymuştuk. Önce borçlarımızı sıfırlayacak, ligi de rahat bir sıralamada bitireceğiz demiştik. Borçlarımız konusunda önemli mesafeler aldık, ligi ise ilk yılımızda 14. ikinci yılımızda 10. sırada tamamlamıştık. Şimdiki hedefimiz ligi 9. sırada tamamlamak. Her geçen yıl bir adım daha ileriye gidiyoruz. Sezon sonu borçlarımızı sıfırlayıp, daha sonraki sezon hedefe oynayan ekip kurma amacındayız. Tabi bu demek değildir ki şimdi yapacağımız transferler takıma bir şey katmayacak. Elbette daha iyi yerlerde olmayı reddetmeyeceğiz. Bu nedenle transferde gelişigüzel değil, takımıza direk katkı sağlayacak, bütçemize uygun oyuncular üzerinde duruyoruz” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler