Ofspor, sözleşme yeniledi

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Ofspor, yardımcı antrenörler Mehmet Aydın ve Mehmet Köseoğlu ile birer yıllığına yeniden anlaştı. Kulüp tesislerinde, kulüp asbaşkanı Yunus Hacımehmetoğlu’nun katıldığı imza töreninde, teknik direktör Tolgay Kerimoğlu’nun

Ofspor, sözleşme yeniledi
Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Ofspor, yardımcı antrenörler Mehmet Aydın ve Mehmet Köseoğlu ile birer yıllığına yeniden anlaştı.
 
Kulüp tesislerinde, kulüp asbaşkanı Yunus Hacımehmetoğlu’nun katıldığı imza töreninde, teknik direktör Tolgay Kerimoğlu’nun yardımcıları Mehmet Aydın ve kaleci antrenörü Mehmet Köseoğlu ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandı.
 
Kulüp başkanı Olcay Saral, transfere ilişkin yaptığı açıklamada, istikrardan yana tavır aldıklarını belirterek, "Takım olarak istikrardan yanayız. Bu çizgide ilerlemek istiyoruz. Daha önce hocamız Tolgay Kerimoğlu ile anlaşma sağlamıştık, şimdi de yardımcı hocalarımız ile mukavele yeniledik. Ofsporumuza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor