Oflu işadamı'ndan Hacıosmanoğlu'na tavsiye

Trabzonspor’da 20 Aralık 2014 Cumartesi günü yapılacak olağan Mali Kongre öncesi yapılan açıklamalar devam ediyor.Haber61.net olarak bu kez kongre öncesi görüşlerine başvurduğumuz Of’lu iş adamı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İlhami Mehmet S

Oflu işadamı'ndan Hacıosmanoğlu'na tavsiye

Trabzonspor’da 20 Aralık 2014 Cumartesi günü yapılacak olağan Mali Kongre öncesi yapılan açıklamalar devam ediyor.

Haber61.net olarak bu kez kongre öncesi görüşlerine başvurduğumuz Of’lu iş adamı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İlhami Mehmet Sadıkığlu oldu.

Trabzonspor’u yakından takip eden Trabzonspor kongre üyesi İlhami Mehmet Sadıkoğlu kongre öncesi İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na da tavsiyelerde bulundu.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun gerilimden beslendiğini  ve bu tutumunun Trabzonspor’a zarar verdiğini söyleyen Mehmet Sadıkoğlu  “Bu davranışları genel kurul öncesi, daha önceki maçlarda ve federasyon ile olan ilişkilerde de gösterdi ve hep zarar gören Trabzonspor oldu” dedi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun gerilimden beslenmekten vazgeçmesini öğüt veren Of’lu işadamı ve belediye meclis üyesi İlhami Mehmet Sadıkoğlu, “Sportif başarısı yok, 30 milyon Euro harcamasına karşın sportif başarıyı maalesef yakalayamadı, Dünya çapında bir hoca getirdik dedi 6 maç sonra Halilhodziç görevi bıraktı, daha da ötesi her şeyine kefilim dediği bir hocaydı bu, o giderse bizde gideriz demişti. İşte tüm bu sözleri unutturmak için böyle ortalığı gerecek, çekip gideceğine bir iki gün daha Trabzonspor başkanlığında kalmanın yollarını deneyecek. Ama hemşerim oturduğu koltuğun Trabzonspor Başkanlık koltuğu olduğunun farkında değil. Bizlerde Trabzonspor kongre üyesi olarak onu orada bir gün daha tutmamanın hesabını yapıyoruz. “ şeklinde konuştu.

Trabzonspor delegeleri olarak biz hepimiz kardeşiz , aynı toprakların insanlarıyız aramızda gerilim yaratacak pozisyonumuz yok herkes Trabzonspor’un menfaatlerini düşünüyor, Trabzonspor’un menfaatleri ne gerektiriyorsa onu yapacağız şeklinde görüş belirten Oflu iş adamı, belediye meclis üyesi ve Trabzonspor kongre üyesi Sadıkoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü “Kimsenin orada kendi menfaatlerini gözeteceğini sanmıyorum, herkes Trabzonspor’un menfaatleri için orada, işimi gücümü bırakıp aynı düşüncede olduğumuz arkadaşlarımızla  İstanbul’dan Trabzon’a geleceğiz, kongrede oy kullanacağız, hesapları inceleyeceğiz. Gerçi hesaplar ortada 170 Trilyon borçla devranılan kulübün bu günkü borcu 300 küsür Trilyon.“

Yönetimin 20 Aralık 2014 tarihinde yapılacak Mali Genel Kurul’da ibra edilmemesi gerektiğini savunan İlhami Mehmet Sadıkoğlu yönetim kurulunun ibra edilecek bir hesabının da olmadığını bu güne kadar söylemlerine aykırı eylemler içerisinde davrandığını belirtti.

Halilhodziç konusunda yönetimin büyük yanlış içerisinde bulunmasının, 6 maç Trabzon’da kalan bu hocanın sıfır başarıyla Trabzon’u bırakıp gitmesinin bedelini Trabzonspor’un ödedeiğini ifade eden Sadıkoğlu “Alırkende Halilhodziç’in bu takıma bir şey katmayacağını söylemiştik. Buna rağmen bu hocayı milyon Eurolar vererek aldı sonrada 1 milyon Euro tazminat verip gönderdi. Bu değirmenin suyu nereden geliyor diye kendisine soracağız” dedi.

"Benim bir sürü Oflu arkadaşım var , hemşerim var  hiçbir tanesi İbrahim’in yaptığı hareketleri tasvip etmiyor. Bunun yaptığı hareketleri tasvip edenler kimler bununla beraber olup bunun yanında başkanım merhaba  diyenler. Yoksa hiçbir Oflu’nun,  Trabzonspor severin bunun yaptığı hareketleri tasvip etmesi beklenemez. Mümkün müdür yani. Bizi şampiyon yapan başkanımız var Trabzonlu değildi yani. Şimdi biz Şamil Ekinci’yi Trabzonlu olmadığı için kaale almayacakmıyız? Öyle bir şey olur mu? Oflu diye. Yanlışı kim yapıyorsa yanlıştır. Bu babamın oğlu da olsa yanlış yanlıştır. Yani bunu savunmanın desteklemenin adamlıkla insanlıkla alakası olacağını zannetmiyorum.” Şeklinde konuşmasını sürdüren Sadıkoğlu, kendisinin de bir Trabzonspor sevdalısı olduğunu, gurbette yaşadığını, Gurbette yaşayan insanlarla Trabzon’da yaşayan insanlar arasında büyük farklar olduğunu belirtti. Gurbette yaşayan Trabzonspor sevdalısının Trabzonspor galibiyeti sonrası yoldaki yürüyüşünün değiştiğini, başarısız sonuçlar sonrası ise telefonların susmadığını insanların kendileri ile dalga geçtiklerini ifade etti.

“Önemli olan Trabzonspordur  ve Trabzonspor başkanıdır. Trabzonspor Başkanının Trabzonspor koltuğunda oturduğunu bilmesi lazım. Çünkü o koltukta kim oturursa otursun o bizim başkanımızdır saygımız sevgimiz sonsuzdur ama  yaptığı yanlışlarıda her zaman için kendisine söyleriz. Tabi bu bir terbiye ölçüsünde söyleriz.” Şeklinde açıklamalarda bulunan Sadıkoğlu konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“2 sene oldu hani kupa nerde? Gelmesi mümkün mü? Mümkün değil. Bunların altında kalkınması mümkün mü mümkün değil. Tescilin bozulması mümkün değil. Başkanda bunu çok iyi biliyor. Fakat sportif başarı yok maddi başarı yok  Trabzonspor’a katkı yok. Nedir  Başbakanın arkasında boy gösteriyorsun. Bu Trabzon’da başka partili olan insanlar yok mu? Sen bu başka partili olan insanlarında başkanı değil misin? Sen beni Trabzonspor başkanı olarak temsil edeceksin. Trabzonspor başkanı miting meydanlarında gezmez. Saolsun bizim Başkanımız oturdupğu koltuğun hangi koltuk olduğunun hala farkında değil.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor