Of Medya Derneği genel kurulunu yaptı

Dernek Merkezinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda konuşan kurucu başkan Yüksel Yaşar, üyelere derneğin kuruluşu ve 6 aylık süreçte yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.Gündem maddelerinin görüşüldüğü ve üyelerin istek ve önerilerinin dinlendiği t

Of Medya Derneği genel kurulunu yaptı

Dernek Merkezinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda konuşan kurucu başkan Yüksel Yaşar, üyelere derneğin kuruluşu ve 6 aylık süreçte yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü ve üyelerin istek ve önerilerinin dinlendiği toplantıda seçime gidildi. Derneğe kayıtlı 22 üyeden 14'ünün katıldığı seçimde, yönetim kurulu asil üyeliklerine Yüksel Yaşar, Ahmet Muratoğlu, Ömer Alkan, Harun Yılmaz, Serkan Kul, İzzet Keleş ve Fahri Hacıcaferoğlu, denetleme kurulu asil üyeliklerine ise Şefik Üstündağ, Gökhan Karataş ve İmdat Osmanoğlu seçildi.

Seçimlerin ardından üyelere teşekkür eden Yaşar, "Kongremize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum. Bizlere yeni bir sorumluluk yüklediniz. Bizlere duyduğunuz güven ve desteğe layık olmaya çalışacağız. Görev alan, almayan tüm arkadaşlarımızla fikir birliği ile derneğimizi Of'un en etkin sivil toplum kuruluşu yapacağımıza inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler