O tercümandan Beyaz açıklaması

Beyaz Show programına Trabzonspor’un eski futbolcusu Shota  Arveladze ile birlikte Beyaz Showa  katılan Alaattin Gayretli sosyal medyada Beyazıt Öztürk için yapılan yorumlara üzüldüğünü söyledi.Trabzonspor atkısını Beyazıt Öztürk’e vermek için zamanla hat

O tercümandan Beyaz açıklaması

Beyaz Show programına Trabzonspor’un eski futbolcusu Shota  Arveladze ile birlikte Beyaz Showa  katılan Alaattin Gayretli sosyal medyada Beyazıt Öztürk için yapılan yorumlara üzüldüğünü söyledi.

Trabzonspor atkısını Beyazıt Öztürk’e vermek için zamanla hatası yaptığını ifade eden Alaattin Gayretli "söylenildiği gibi  Beyaz Trabzonspor düşmanı biri değil reklam arasında atkıyı benden aldı ve çokta teşekkür etti yayın devam ederken atkıyı alsaydı programın formatında değişiklik olurdu" dedi.

Trabzonspor’u sevmese Shota programa katılıyor diye Trabzon Avrasya üniversitesinden bir otobüs öğrenciyi program davet etmezdi diyen Gayretli "soysal medyada Beyazıt Öztürk için yapılan yorumlar beni üzdü. Yazılanların aksine Trabzonspor’u çok seviyor. O akşam beni ve Shota’yı da çok güzel ağırladı. Sabaha kadar sohbet ettiler. Shota’yı da evine kadar bıraktı. Ayrıca Trabzonspor düşmanı olsa bana o kadar konuşma süresi verir miydi? Hatta konuğuna Trabzonspor taraftarları seni neden bu kadar sevdiğini bu akşam çok daha iyi anladım dedi. Bu yorumlar benim gibi Shota’yı da rahatsız ettiği için böyle bir açıklama yapma gereği duydum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem