O Ses Türkiye'ye Ahmet Parlak damgası

O Ses Türkiye'de ilginç bir olay yaşandı. Yarışmacı olmayan Ahmet Parlak yarışmaya damga vurdu. TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye'de önceki bölümde jüri üyelerinden Gökhan'ın izlettirdiği bir videoda Halil Sezai'nin İsyan şarkısını bir meyhanede söyleyen Ah

O Ses Türkiye'ye Ahmet Parlak damgası

O Ses Türkiye'de ilginç bir olay yaşandı. Yarışmacı olmayan Ahmet Parlak yarışmaya damga vurdu.

TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye'de önceki bölümde jüri üyelerinden Gökhan'ın izlettirdiği bir videoda Halil Sezai'nin İsyan şarkısını bir meyhanede söyleyen Ahmet Parlak'ın sesi oldukça beğenilmişti.

Acun Ilıcalı son bölümde bir sürpriz yaparak Ahmet Parlak'ı O Ses Türkiye'ye çağırdı. Programa davet üzerine gelen Ahmet, Mersin'de yaşadığını ve sözkonusu videonun arkadaşlarıyla sohbet anında çekilmiş olduğunu söyleyerek tekrarının zor olduğunu belirtti. Mersin'de bir işyeri çalıştırdığını ve burada şarkılar söylediğini belirten Ahmet nota bilmediğini ve şarkı söylemenin içinden gelen bir duygu olduğunu kaydetti.

GÖKHAN'IN İZLETTİĞİ O VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Jüri üyelerinin ısrarı üzerine Ahmet Halil Sezai'nin sevilen şarkısı İsyan'ı canlı olarak söyledi. Stüdyoda büyük bir alkış tufanı yaratan Ahmet'in sesi jüri üyelerini adeta mest etti. Seyircilerin tezahuratı üzerine ve Acun'un ısrarı üzerine bu kez Ebru Gündeş'in katılımıyla Ahmet şarkıyı yeniden söyledi.

Ahmet'in şarkı söylediği o anlar kısa sürede sosyal medyada fenomen olma yolunda ilerlemeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler