O fotoğraftan sonra kovuldu

İslamcı kimliği ve yaptığı sokak röportajlarıyla bilinen Mücahid Cihad Han, Adnan Oktar'ın iftar davetine katıldığı ve Yahudi cemaatinden bazı isimlerle fotoğraf çektirdiği gerekçesiyle Ahsen TV'den kovuldu.

O fotoğraftan sonra kovuldu

İslamcı kimliği ve yaptığı sokak röportajlarıyla bilinen Mücahid Cihad Han, Adnan Oktar'ın iftar davetine katıldığı ve Yahudi cemaatinden bazı isimlerle fotoğraf çektirdiği gerekçesiyle Ahsen TV'den kovuldu. Siteden yapılan açıklamada, Mücahid Cihad Han'ın tüm videolarının silineceği belirtildi. Bunun üzerine bir açıklama yapan Cihad Han, kendisine gelen tüm davetleri kabul ettiğini ve bunun altında başka şeyler aranmaması gerektiğini söyledi.

Mücahid Cihad Han'ın 2 Temmuz'daki iftarda Yahudi cemaatine mensup bazı isimlerle fotoğraf çektirdiğini hatırlatan Ahsen Tv, yaptığı açıklamada "Bu son hareketi sebebiyle ise onunla alakalı çekilen tüm videolarımızı, tüm platformlardan sileceğimizi belirtmek isteriz. islam düşmanları ile dost olan, Müslüman’ın veya Ahsen TV’nin dostu olamaz!" ifadelerini kullandı.

TÜM VİDEOLARI SİLİNECEK

Ahsen TV'nin açıklaması şöyle:

"Ahsen TV’den kamuoyuna duyuru.

Ehlisünnet TV çatısı altında Adnan Oktar’ın iftarına gittiği için kendisi ile alakamızı kestiğimiz, daha sonra iyi niyet göstererek tekrar çekimlerimizde yardımcı olması için aramıza aldığımız Mücahid Cihad Han, 2 Temmuz 2015 tarihinde düzenlenen Adnan Oktar iftarına katıldığı gibi, İslam düşmanı bir Yahudi ile el ele poz vererek gayesinin farklı olduğunu ortaya koymuştur. Kendisi ile 29 mayıs 2015 tarihi itibariyle Ahsen TV çatısı altında olan birlikteliğimizi de bitirmiş iken, bu son hareketi sebebiyle ise onunla alakalı çekilen tüm videolarımızı, tüm platformlardan sileceğimizi belirtmek isteriz. İslam düşmanları ile dost olan, Müslüman’ın veya Ahsen TV’nin dostu olamaz!"

MÜCAHİD CİHAD HAN: KİM DAVET EDERSE GİDERİM

Bu açıklamadan sonra sosyal medya hesabından suçlamalara yanıt veren Mücahid Cihad Han, herkesin davetini kabul edeceğini belirterek şunları söyledi:

"1) Katıldığımız iftar daveti üzerinden yersiz yere bize iftira atılmaktadır. Biz daha önce Neve Şalom Sinagogundan gelen davet üzerine nasıl havraya gittiysek, Hıristiyanlardan gelen davet üzerine nasıl kiliseye gittiysek ve Japonya'dan gelen davet üzerine de nasıl Japonya'ya gittiysek bundan sonrada bizi her kim davet ederse etsin cübbemizden, sarığımızdan ve davamızdan taviz vermeden davetlerine icabet eder üzerimize düşen görevi ifa ederiz. Bunun altında başka bir şey arayanlar aradıklarını bulamazlar!

HAHAM YEHUDA BESMELE ÇEKİP FATİHA OKUDU

2) Haham Yehuda Glick yanımıza gelerek bizimle resim çekinmek istedi. Kendisinin şahsını kesinlikle tanımıyoruz. İlk defa orada gördük. Haham Yehuda besmele çekip, Fatiha okudu ve Filistinli kardeşlerimizin özgür olmasını desteklediğini iletti. Kendisini tanımıyor ve gerçek düşüncelerini kesinlikle bilmiyoruz. Bizde bu söylemlerinden dolayı kendisi ile resim çekindik. Olay tamamen bundan ibarettir. Bizim safımız da davamız da bellidir. Dedemiz Cennet Mekan Abdülhamid Han'dan bizlere miras kalan meşru Filistin direnişini sonuna kadar destekliyoruz!"

İslamcı yayınlarıyla bilinen Ehlisünnet TV bir süredir "Ahsen TV" adıyla yayınlarına devam ediyordu.

Kaynak: Oda TV

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler