O emniyet amiri de gözaltında

Gözaltına alınanlar arasında dikkat çeken isimler var. Eski Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer Yılmazer; 2007'de öldürülen Hrant Dink, Ergenekon, Poyrazköy, Kafes, Amirallere Suikast, Balyoz davalarına istihbarat sağlayan bir isim. Ergenekon davasının mimar

O emniyet amiri de gözaltında

Gözaltına alınanlar arasında dikkat çeken isimler var. Eski Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer Yılmazer; 2007'de öldürülen Hrant Dink, Ergenekon, Poyrazköy, Kafes, Amirallere Suikast, Balyoz davalarına istihbarat sağlayan bir isim. Ergenekon davasının mimarlarından olduğu iddia ediliyordu.
 
Terörle Mücadele Şubesi'nin eski müdürü Ömer Köse, Terörle Mücadele Şubesi'nin eski müdürü Yurt Atayün de gözaltındaki isimler arasında. Atayün MİT krizinde Müsteşar Fidan'ı ifadeye çağıran isimler arasındaydı. KCK soruşturmasına da görev aldı.
 
BAŞBUĞ'UN YANINDAKİ KİŞİ
 
Emniyet Amiri Gaffur Ataç ise eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ soruşturmasına baktı. Ergenekon davasından tutuklandıktan sonra İlker Başbuğ'u cezaevine götürürken araçta görüntülenen kişi de oydu. Ayrıca PKK'nın çatı örgütü KCK'nın İstanbul ayağına da bakan ekipteydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem