O cinayette flaş gelişme!

Jack Karako ile eşi Georgia Karako'dan haber alamayan oğulları Jak Karako aynı sitede oturan komşularını arayarak yardım istedi. Komşular, kapıyı çalmalarına rağmen içerden ses alamamaları üzerine polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri saat 14.00

O cinayette flaş gelişme!
Jack Karako ile eşi Georgia Karako'dan haber alamayan oğulları Jak Karako aynı sitede oturan komşularını arayarak yardım istedi. Komşular, kapıyı çalmalarına rağmen içerden ses alamamaları üzerine polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri saat 14.00 sıralarında kapıyı kırarak içeri girdi. Yaşlı çiftin evin üst katında bulunan yatak odasında bıçaklanarak öldürüldükleri belirlendi.
 
BIÇAKLANMIŞLAR
 
Birkaç gündür görünmeyen çiftin villanın üst katındaki bir odada defalarca bıçaklanarak öldürüldükleri tespit edildi. Yakınları, çiftin el ve ayaklarından yatağa bağlı, ağızlarının da kapatılmış olduğunu öne sürdü. Polis, evde para ve kıymetli eşyaya rastlamadı. Evde bulunduğu belirtilen kasaya da rastlanılmadı.
 
 
HİZMETÇİ ÇİFT GÖZALTINDI
 
Karako çiftinin yanında hizmetçi olarak çalışan Türkmen karı-kocanın da birkaç gündür görünmediği bildirildi. Bunun üzerine hizmetçi çiftin aranmasına başlandı. Evde parmakizi araştırması ve teknik inceleme yapan dedektifler, olayın para için gerçekleştirilmiş gibi göründüğünü söyledi. Polisin peşine düştüğü Türkmen hizmetçi karı-koca gece saatlerinde yakalandı.
 
OĞLUNUN YIKILDIĞI AN
 
Karako, çiftinin oğlu İzzet Karako, kötü haberi Çeşme'de tatilde aldı. Olayı duyar duymaz İstanbul'a gelen İzzet Karako, anne ve babasının cesedi evden çıkarılırken yetişti. Cenaze aracını durduran Karako, şoföre "Oğullarıyım. İkisi de öldü mü?" diye sordu. "Evet" yanıtını alan Karako, gözyaşlarına boğuldu. Daha sonra yakınları tarafından site girişinden uzaklaştırılan Karako, eve götürüldü. Öte yandan polis ve savcılık incelemesi tamamlandı. Karako çiftinin cesedi, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
 
ÖREN BAYAN'IN ESKİ SAHİPLERİNDEN
 
Cinayete kurban giden Jak Karako, Türkiye'nin en ünlü iplik markalarından Ören Bayan'ı kurucularından biri. Karako ile Moiz Dana 1968'de Ören Bayan'ı İstanbullu bir işadamından satın aldı. Marka, Türkân Şoray'ın oynadığı reklam filmleri ile bilinirliğini yükseltti. 1990'lara gelindiğinde ise Moiz Dana ve Jak Karako işleri oğulları izzet Karako ve Metin Dana'ya devretti. Sonraki yıllarda mali sıkıntı yaşayan Ören Bayan'ı ise bir başka şirket satın aldı. Moiz Dana ise, 2009 yılında Amerika'ya giderken yolda yaşamını yitirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler