‘Nusaybin terörden temizlenecektir’

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonların kararlılıkla devem ettiğini söyledi.   Cora yaptığı açıklamada şunları söyledi;   Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için alınan sokağa çıkma ya

‘Nusaybin terörden temizlenecektir’
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonların kararlılıkla devem ettiğini söyledi.
 
Cora yaptığı açıklamada şunları söyledi;
 
Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için alınan sokağa çıkma yasağı kararı harfiyen uygulanmakta ve bölücü terör örgütü mensupları ile yürütülenin mücadele kararlılıkla devam etmektedir.
 
Terör örgütü mensupları Nusaybin'de taktik değiştirtip binalara yerleştirmiş oldukları el yapımı patlayıcılar ile güvenlik güçlerimizi tuzağa düşürmeye çalışsalar da bunda başarılı olamayacaklardır.
 
Burada güvenlik güçlerimiz belirli bir hat halinde kuzey-güney istikametinde ilerlemeye devam etmektedirler. Operasyonların kısa sürede sonuçlandırılması için gereken tüm adımlar atılacak son terörist temizlenene kadar mücadelemiz devam edecektir.
 
Operasyonların devam ettiği alanda sivil halk bulunmamaktadır. Binaların bir çoğunda bombalı tuzaklar bulunmaktadır. Güvenlik güçlerimiz bu binaları yerle bir edip bölgeyi tüm tuzaklardan temizlemelidir. Bu şekilde bir polisimizin bir askerimizin burnu bile kanamadan operasyonların kısa sürede başarıyla nihayete ereceğine inanmaktayım.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset