TS Adrian’ı da bitirdi

Adrian Mierzejewski transferi için dün Polonya’ya giden Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu Varşova kulüp Başkanı Wojciechowski ile dün akşam ve bu sabah olmak üzere iki görüşme yaptı.Dün akşam yapılan ilk görüşmede futbolcuyu satmaya yanaşm

TS Adrian’ı da bitirdi

Adrian Mierzejewski transferi için dün Polonya’ya giden Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu Varşova kulüp Başkanı Wojciechowski ile dün akşam ve bu sabah olmak üzere iki görüşme yaptı.

Dün akşam yapılan ilk görüşmede futbolcuyu satmaya yanaşmayan Wojciechowski ile yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmazken taraflar bu sabah kahvaltısında bir kez daha görüşmek üzere ayrıldılar.

Bu sabah yapılan ve biraz önce sonuçlanan görüşmeler sonrasında, futbolcunun da Trabzonspor’a gelmek için ısrarlı davranması sonucu Başkan Wojciechowski’nin transfere onay verdiği öğrenildi.

Sizlere hiçbir transfer net olarak bitmedikçe vermeyen haber61.net dün akşam saatlerinden berri tüm basında “Adrian transferi yattı” şeklinde verilen haberlere aldırmadan bu sabah yapılacak görüşmenin sonucunu bekledi ve Trabzonspor’un Zokora’dan sonra Adrian Mierzejewski transferini de sizlere duyuran ilk medya sektörü oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler