Bayraktar'dan İskender'e ziyaret!

AK Parti Trabzon 2. sıra milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor eski asbaşkanı ve işadamı Kenan İskender ve Trabzonspor’un efsane hocası Ahmet Suat Özyazıcı’yı ziyaret etti.Bayraktar, Trabzonspor eski asbaşkanı Kenan İskend

Bayraktar'dan İskender'e ziyaret!

AK Parti Trabzon 2. sıra milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor eski asbaşkanı ve işadamı Kenan İskender ve Trabzonspor’un efsane hocası Ahmet Suat Özyazıcı’yı ziyaret etti.

Bayraktar, Trabzonspor eski asbaşkanı Kenan İskender’in sahibi olduğu İstikbal Mobilya’ya da uğradı. Burada İskender ve Özyazıcı tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Bayraktar, Trabzon ve Akyazı Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Trabzon’a güç almaya geldiğini belirten Bayraktar, “Buradan alacağım güçle Ankara’ya gitmek istiyorum. Benim derdim milletvekili seçilebilmek değil, benim derdim doğduğum büyüdüğüm Trabzon’u İzmir ve Antalya gibi illerde yarışan marka şehir ve büyük şehir yapmaktır. Seçimden sonra da Trabzon’u büyükşehir yapacağız. Sayın Başbakanımız Trabzon’u Akçaabat’tan Arsin’e kadar köyleri de içine alacak bir şekilde büyükşehir kapsamına almak istiyor. Köyleri de almak istemesinin nedeni köylerdeki çarpık yapılaşmayı engellemek” dedi.

AKYAZI STADYUMU KONUŞULDU

Kenan İskender ve Ahmet Suat Özyazıcı’ya Akyazı Spor Kompleksi’nin önemini ve büyüklüğünü anlatan Bayraktar, Trabzon’un dünya ve Avrupa standartlarında bir spor kompleksine kavuşacağını kaydetti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine Akyazı Projesi’nin TOKİ’ye verildiğini dile getiren Bayraktar, şunları söyledi:

“TOKİ, Trabzon için yıllardır hayal gibi görülen bu projeyi hiç bekletmeden gerçeğe dönüştürmek için kolları sıvadı ve hemen dolgu işlemlerini başlattı. Dolgu çalışması hızlı bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki aylarda 40 bin kişilik stadyumun ihalesini yapacağız ve Ağustos ayında temelini atacağız. Trabzon için hayati bir öneme sahip olan Akyazı, sadece bir stadyum projesi değil. Çevresinde değişik spor ve sosyal tesisler olacak. Bu proje Trabzon'u marka kent yapmak için çok önemli bir adımdır.”

“BAYRAKTAR TRABZON İÇİN BİR ŞANS”

Erdoğan Bayraktar’ın Trabzon’dan aday gösterilmesinin Trabzon için bir şans olduğunu ifade eden Kenan İskender ise “Erdoğan Bayraktar, daha önce TOKİ’de çok başarılı işlere imza attı. Böyle başarılı bir ismin Trabzon’dan aday gösterilmesi bizleri mutlu etti. Kendisi zaten çok güçlü. Trabzon’un onu daha da güçlendirerek Ankara’ya göndereceğine inanıyorum. Erdoğan Bey Akyazı Stadyumu’nun Ağustos ayında temelinin atılacağını ifade etti. Akyazı Projesi Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak tarafından ilk dile getirildiğinde herkes bu projeye hayal dedi. Ama geldiğimiz noktada bu projenin hayal olmadığını gördük. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Erdoğan Bayraktar’a da siyasi yaşamında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Efsane hoca Ahmet Suat Özyazıcı’nın “Erdoğan Bey’i çok formda buldum” sözleri üzerine Bayraktar, “Trabzon’da yaptığımız ziyaretler bizleri mutlu ediyor. Hemşehrilerimizin bizlere karşı göstermiş olduğu bu ilgi ve alaka karşısında bizler de son derece mutlu oluyoruz ve güç alıyoruz. Amacımız Trabzon’un daha çok hizmet ve yatırım almasıdır. Bunun gayreti içindeyiz. TOKİ’de yaptığımız işler ortada. Bundan sonra da siyasi gücümüzü de arkamıza alarak Trabzon’a daha çok hizmet yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset