Belediye yeni otobüsler alıyor

Trabzon Belediyesi vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat yapabilmeleri için başlattığı otobüs parkını yenileme çalışmaları kapsamında 10 adet daha yeni otobüs alıyor. 2010 yılında 10 adet son model otobüs alarak vatandaşların hizmetine sunan bele

Belediye yeni otobüsler alıyor

Trabzon Belediyesi vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat yapabilmeleri için başlattığı otobüs parkını yenileme çalışmaları kapsamında 10 adet daha yeni otobüs alıyor. 2010 yılında 10 adet son model otobüs alarak vatandaşların hizmetine sunan belediye 2011 yılında da 10 yeni otobüs alarak araç parkına 20 yeni otobüs kazandırmış olacak.

Meclis Başkan Vekili Nusret Onur Başkanlığında yapılan Şubat ayı üçüncü toplantısında oy birliği ile alınan karar doğrultusunda belediye otobüs filosuna 10 adet daha son model otobüsün alınmasına karar verildi. Böylece çoğu eski model olan ve 30 yıldan beri yenilenmeyen belediye otobüs filosuna eklenen 20 adet son model otobüs ile vatandaşlar daha rahat ve konforlu seyahat yapma imkanına kavuşmuş olacak.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu çoğu ekonomik ömrünü dolduran belediye otobüslerini yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “ Vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat yapmalarını sağlamak için 10 adet son model otobüsü belediyemize kazandırmıştık. Belediye meclisinde alınan karar gereği 2011 yılında da 10 adet daha yeni otobüs alarak otobüs filomuzda başlattığımız yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ulaşımda başlattığımız TAKKART ve “Akıllı Durak” uygulamalarıyla Trabzon’da belediye ulaşım hizmetlerine yeni bir anlayış getirdik. Ulaşım hizmetlerinde yenilenme ve ileri teknolojiyi yakından takip etme çalışmalarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler