Ataoğlu sonunda patladı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Erzurumspor'a 2-0 yenilen Arsinspor'da başkan yardımcısı Fikret Ataoğlu, kulüplerinin başarısını hazmedemeyenlere bu yenilgiyi hediye ettiklerini söyledi.Ataoğlu, Arsinspor almış olduğu galibiyeti hazmedemeyenlerin olduğunu

Ataoğlu sonunda patladı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Erzurumspor'a 2-0 yenilen Arsinspor'da başkan yardımcısı Fikret Ataoğlu, kulüplerinin başarısını hazmedemeyenlere bu yenilgiyi hediye ettiklerini söyledi.

Ataoğlu, Arsinspor almış olduğu galibiyeti hazmedemeyenlerin olduğunu belirterek, “Almış olduğumuz galibiyetlere hazmedemeyenlerin yapmış olduğu eylemlerle ve konuşmalarla Arsinspor'un büyüklüğüne zarar vermeye çalışmışlardır. Bir iki haftadan beri hakemlerle uğraşan bu kişilere sesleniyorum. Arsinspor büyüktür, onların her zaman üzerindedir. Arsinspor kulübüne de yanaşmaları mümkün değildir. Aldığımız bu yenilgi sonrası kına yaksınlar” dedi.

İki haftadır basın toplantıları yapılarak gazetelerde, Arsinspor hakkında ileri geri konuşanların olduğunu da vurgulayan Ataoğlu, “Hakem güya haklarını çalmış, hakem ne yaptı, gol attılar da mı hakem vermedi. Biz hiç bir şey demedik, bugüne kadar sustuk, içerde tarumar olduk, konuşmadık. 90 artı 3'te Araklı'da 6 kişi ofsaytan gol yedik. Sesimizi çıkartmadık, boynumuzu büktük. Arsinsporun geçen seneki başarısını ve geçmişteki başarısını bugün ki konumuyla hazmedemeyenlere bu mağlubiyeti onlara hediye ediyorum. Artık kına yaksınlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor