Tolunay Gaziantep'te iddiası

Gaziantep yönetimi ile Kafkas arasında bir süredir devam eden görüşmeler dün akşamki son toplantının ardından olumlu şekilde sonuçlandığı iddia edildi.Tarafların 1 yıllık sözleşme için mutabakata vardığı ifade edildi. Antep yönetiminin bugün resmi siteden

Tolunay Gaziantep'te iddiası

Gaziantep yönetimi ile Kafkas arasında bir süredir devam eden görüşmeler dün akşamki son toplantının ardından olumlu şekilde sonuçlandığı iddia edildi.

Tarafların 1 yıllık sözleşme için mutabakata vardığı ifade edildi. Antep yönetiminin bugün resmi siteden Tolunay Kafkas’ı ‘yeni teknik direktör’ olarak ilan etmesi bekleniyor. Sezon biter bitmez Portekizli teknik adam Jose Couceiro ile yollarını ayıran Antep, uzun süre Bülent Uygun’la görüşüp imza aşamasına gelmiş ancak taraflar sözleşme imzalayacakken anlaşma suya düşmüştü. Tolunay Kafkas ise 2007’den bu yana Kayserispor teknik direktörlüğü yapıyordu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler