Trabzon'da hakim fenalaştı

Trabzon Adliyesinde, odasında dosyaları incelerken fenalaşan hakim, hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, Trabzon Adliyesindeki odasında, dava dosyalarını incelediği belirtilen Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi İzzet Kabal, bir anda fenalaşıp y

Trabzon'da hakim fenalaştı

Trabzon Adliyesinde, odasında dosyaları incelerken fenalaşan hakim, hastaneye kaldırıldı. 

Alınan bilgiye göre, Trabzon Adliyesindeki odasında, dava dosyalarını incelediği belirtilen Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi İzzet Kabal, bir anda fenalaşıp yere düştü. 

Adliye personelince fark edilen Kabal'a ilk müdahale, adliyedeki sağlık personelince yapıldı. Ardından çağrılan ambulans ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan hakim Kabal buradaki tedavisi sonrası taburcu edildi.

Kabal'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve iş yoğunluğu yüzünden yorgun düşerek fenalaştığının sanıldığı belirtildi. 

Bir süre önce kapatılan Trabzon 4. Asliye Ceza Mahkemesinin dosyalarının Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesine aktarılması nedeniyle bu mahkemenin iş yükü artmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel