Umut:Hırsımın kurbanı oluyorum

Turkcell Süper Lig'de 10 golle ligde gol krallığı yarışında Gaziantepsporlu Julio Cesar Da Silva ile birlikte ikinci sırada bulunan ve en çok gol atan Türk oyuncusu olan Umut Bulut, son haftalardaki çıkışını takım halinde iyi olmalarına bağladığını belirt

Umut:Hırsımın kurbanı oluyorum

Turkcell Süper Lig'de 10 golle ligde gol krallığı yarışında Gaziantepsporlu Julio Cesar Da Silva ile birlikte ikinci sırada bulunan ve en çok gol atan Türk oyuncusu olan Umut Bulut, son haftalardaki çıkışını takım halinde iyi olmalarına bağladığını belirtti.

Trabzonspor Dergisi'nde taraftarların sorularını yanıtlayan Umut Bulut, futbol yaşantısında amatörler de dahil oynadığı kulüplerde tüm benliğini vererek mücadele etmeye çalıştığını belirterek, ''Ancak bu takımın Trabzonspor olması ayrı bir motive sağlıyor. Trabzonspor'un hedefleri, futbolcular olarak bize daha fazla sorumluluk yüklüyor ve daha çok çalışmamıza neden oluyor'' dedi.

Hemen hemen her maçta bütün performansını sahaya yansıtmaya çalıştığını ifade eden Umut, ''Şu maçta çok yorulmuştum diyemem. Terimin son damlasına kadar vermeye çalışıyorum. Her maç yoruluyorum'' diye konuştu.

Son dönemlerde iyi bir çıkış yakaladığını kaydeden Umut, ''Bunu takım halinde iyi olmamıza bağlayabilirim. Özellikle teknik direktörümüz Şenol Güneş'in gelmesinin ardından takımın yaşadığı çıkışın benim performansımı da olumlu yönde etkilediği açık. Takım iyiyse futbolcu da iyidir. Takım kötüyse futbolcu da kötü görünebiliyor'' ifadelerini kullandı.

-''HIRSIMIN KURBANI OLUYORUM''-

Umut, bazı maçlarda çok gol kaçırmasına ilişkin ise ''Bazen zamanlama hataları yapıyorum. Özellikle gol vuruşlarında aceleci davrandığım için hatalı vuruşlar yapabiliyorum. Bu tamamen çok gol atma isteğimle doğru orantılı. Yani hırsımın kurbanı olabiliyorum zaman zaman. Daha sakin kalabilsem belki de daha çok gol atacağım'' dedi.

Golcü oyuncu, ''Trabzonspor forması altında Şampiyonlar Ligi kupasını mı kaldırmak istersin, yoksa Türkiye Ligi şampiyonluğu kupasını mı'' yönündeki bir soruya da şu yanıtı verdi:

''Trabzonspor için Türkiye Ligi şampiyonluğunun bu kadar uzun bir aradan sonra ne ifade ettiğini çok iyi biliyorum. Ancak Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu tabii ki Türkiye Ligi Şampiyonluğu ile kıyaslanamaz. Trabzonspor'un zaten Türkiye Ligi şampiyonluğu var. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olması marka değerini inanılmaz derecede yükseltir.''

-BURAK VE TEOFİLO-

Umut, devre arasında kadroya katılan Burak'ın nasıl bir golcü olduğunu Türkiye'nin bildiğini belirterek, ''Teofilo için ise zaman gerektiğine inanıyorum. İkisi de Trabzonspor'a faydalı olacaktır. Partner deyince sanki benim yerim garantiymiş gibi görünüyor. Hocamız kime görev verirse o elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor'' ifadelerini kullandı.
Umut, Trabzonspor formasıyla en heyecanlandığı maçın ilk maçı olduğunu kaydederek, ''Manisaspor ile Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda karşılaşmıştık ve müsabaka 1-1 sona ermişti. 32. dakikada takımım adına golü ben atmıştım. O dakikada sanki üzerimden büyük bir yük kalktığını hissettim ve çok rahatladım. İlk maçımda gol atmak güzel bir duyguydu. Bu nedenle o maçı unutamıyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor