Trabzonspor golcü avında

Teknik direktör Şenol Güneş'in forvetteki rekabeti artırmak için ısrarla istediği golcü için yönetim harekete geçti.  GÜNDEMDE GOLCÜ GUTTİEREZ VAR Bordo Mavililer üçü Güney Amerika liginde olmak üzere 4 golcüyü gündeme aldı.

Trabzonspor golcü avında

Teknik direktör Şenol Güneş'in forvetteki rekabeti artırmak için ısrarla istediği golcü için yönetim harekete geçti.

GÜNDEMDE GOLCÜ GUTTİEREZ VAR

Bordo Mavililer üçü Güney Amerika liginde olmak üzere 4 golcüyü gündeme aldı. Trabzonspor 'un ilk tercihi Kolombiya liginin gülcü ekiplerinden Atletico Junior'da forma giyen 25 yaşındaki  Teofilo Gutiérrez

Geçtiğimiz sezon Kolombiya'nın en iyi forveti seçilen Gutierez Atletico Junior takımı forması ile çıktığı 52 maçta 41 gole imza koydu.

ATLETİCO PEŞİN İSTİYOR

Kolombiya kulübü 1.78 boyundaki golcü Gutierez için 4 milyon euro bonservis bedeli isterken, paranın da peşin olarak ödenmesi konusunda ısrarını sürdürüyor.

Bordo Mavili yönetime menajerler tarafından önerilen Teofilo Gutiérrez'in kulübünün bonservis bedelini peşin olarak istemesi transferi zora sokarken, Trabzonspor diğer alternatifler üzerinde de çalışmalara başladı.

Kolombiya kulübünün bonservis bedelinin tümünü peşin istemesi ve bu konuda anlaşmaya yanaşmaması nedeniyle transferin gerçekleşme ihtimalinin zor olduğu öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler