Şener “Biz de bırakabiliriz“

Başkan Sadri Şener yönetim kurulunun da görevi bırakabileceğinin sinyalini verdi

Şener “Biz de bırakabiliriz“


Başkan Şener bir dizi kararlar aldıklarını ifade ederek” Broos istifasını Trabzon'da açıklayacak. Futbolcuların bir kısmını kadro dışı bıraktık. Takım kaptanlığı Egemen'den alındı. Malzemecisinden masörüne kadar herkese para cezası verildi.

Başkan Şener Kasımpaşa taraftarlarının "Trabzon kümeye "şeklinde slogan attıklarını da ifade ederek” Bunlara biz sebep olduk.Kimseye kızmıyorum. Bizim takımda bazı futbolcular kendi takımlarında oynarken belki bu slogana alışkındır, ancak Trabzonspor alışkın değil. Trabzonspor forması giyen oyuncular bu sloganlara alışkın olmamalı. Trabzonsporlu futbolcular nerde olduklarını bilecekler.


BİZ DE BIRAKABİLİRİZ 
Trabzonspor Yönetim kurulu olarak görevi bırakabileceklerinin de altını çizen başkan Şener “ Hocanın görevine son verdik, futbolcuların bir kısmı kadro dışı bırakıldı Tüm takıma ağır para cezası verdik. Eğer bunlar yetmiyorsa ve uygun birini bulursak görevi de bırakabiliriz.Bazen küfürler yiyoruz. Bunlar çok zoruma gidiyor ve şık şeyler değil. “dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor