Belediye'den Çelişkili Açıklama

Trabzon Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Akkaya haber61.net'i telefondan arayarak haberin güzel bir haber olduğunu fakat “Belediyeden Kıyak” manşetinin haberin içerisinde yer alan belediye açıklamasındaki  “gereğini yerine getireceğiz” ifadesi ile çeliştiğini söyleyerek "Biz şimdi hangisini yapalım" diye sordu.

Belediye'den Çelişkili Açıklama


Trabzon Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Akkaya haber61.net'i telefondan arayarak haberin güzel bir haber olduğunu fakat “Belediyeden Kıyak” manşetinin haberin içerisinde yer alan belediye açıklamasındaki  “gereğini yerine getireceğiz” ifadesi ile çeliştiğini söyleyerek "Biz şimdi hangisini yapalım" diye sordu.

Biz gerek haber manşetimizin ve gerekse belediye Gelirler Müdürlüğünün yaptığı açıklamayı o başlık altında vermemizin çelişkili olduğunu düşünmüyoruz.

Trabzon Belediyesi yeni açılan bir iş yerinin tanıtımı için 10 gün süreyle şehrin en işlek caddelerindeki trafik levhalarını kullandırmıştır.

Durum vatandaşların şikayeti ardından haber61.net'e ulaşmış ve haber61.net'te Trabzon Belediyesi Gelirler Müdürlüğü'nü arayarak "Bu duruma bizim izin vermemiz mümkün değil, konu ile ilgili bilgimiz yok. Gerekli araştırmayı yaparak en kısa sürede gereğini yerine getireceğiz" açıklamasını almıştır.

O halde şimdi bizim bildiklerimizi soralım ve sayın Akkaya'dan doğru mu yanlış mı öğrenelim:

-Trafik levhalarının altına o levhayı asan kurum Belediye Gelir işlerine müracaatta bulundu mu bulunmadı mı?

- Bu müracaata belediye gelirler müdürlüğü tarafından “Biz size bu şekilde izin veremeyiz denildi mi denilmedi mi”

- Resmi izin verilmediği halde Trabzon Belediyesi'nin bu tabela buraya asıldığı günden beri haberi  var mıydı yok muydu?

İlgili haberler:

Trabzon'da şaşırtan uygulama
Belediye'den Çelişkili Açıklama
Belediye o Tabelaları kaldırdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel