Mandıralı: Kazanmak istiyoruz

18. Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası 2. Eleme Grubu'nda çarşamba günü Estonya ile karşılaşacak Ümit Milli Takım, çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik direktör Hami Mandıralı, Rize halkından destek istedi.. Teknik direktör Hami

Mandıralı: Kazanmak istiyoruz


18. Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası 2. Eleme Grubu'nda çarşamba günü Estonya ile karşılaşacak Ümit Milli Takım, çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Teknik direktör Hami Mandıralı, Rize halkından destek istedi..


Teknik direktör Hami Mandıralı, İsviçre karşısında son maçta alınan yenilgi ile grupta avantaj kaybettiklerini belirterek, ''Onun için bu maç daha önemli oldu. Estonya karşısında kazanmamız gerekiyor ve kazanmak istiyoruz. Son maçımızda girdiğimiz pozisyonları değerlendirememiştik. Estonya maçında inşallah girdiğimiz pozisyonları değerlendirip maçı kazanırız'' dedi.

Sakat ve cezalı oyuncuların olduğunu ifade eden Mandıralı, ''Kalan oyuncularımızla bu maçı tamamlayacağız. Önemli eksiklerimiz var. Mevcut kadromuzla en iyisini yapacağız. Yarın taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Onların desteği ile güzel futbolla iyi bir sonuç almak istiyoruz. İnsanlar, milli takımları için zaman ayırıp lütfen maça gelip takımımızı desteklesinler. Onların da desteği ile galip gelip grubumuzda iddiamızı devam ettiririz'' diye konuştu.

Rize'de güzel bir stat yapıldığını kaydeden Mandıralı, şunları söyledi:
''Zemini de çok iyi, ama burası sürekli yağmur alıyor, keşke üzeri kapalı olsaydı. Karadeniz bölgesindeki bütün statlar böyle güzel olsun ve üzeri de kapalı olsun. Hem insanlar zevkle maç izlesin, ıslanmasınlar, hem de oynayanlar zevkli maç oynasın. Şu kadar güzel ambiansı olan stadın üzeri kapalı olsaydı daha dört dörtlük olurdu. Her şeye rağmen zemini ve tribünler iyi, seyir zevki olan bir stat. İnşallah hem biz hem Çaykur Rizespor burada güzel maçlar çıkarır ve amacına ulaşır.''

-MUHTEMEL 11-
Yaklaşık 45 dakika süren ve hafif bir antrenman yapan milli takımın yarınki karşılaşmaya Volkan, İsmail, Serdar, Aykut, Ferhat, Furkan, Ömer, Tevfik, Caner, Deniz ve Mustafa ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Drazenko Kovacic, Zeliko Novosel ve Josip Havaiç üçlüsünün yöneteceği karşılaşmayı taraftarlar ücretsiz olarak izleyebilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor