Hacısalihoğlu ÖFKELİ

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Hugo Broos'un yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Trabzonspor'un şu saatlerde yapmış olduğu Giresunspor'la hazırlık maçında teknik adamın açıklamalarını öğrenen Asbaşkan, Teknik adamın

Hacısalihoğlu ÖFKELİ

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Hugo Broos'un yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Trabzonspor'un şu saatlerde yapmış olduğu Giresunspor'la hazırlık maçında teknik adamın açıklamalarını öğrenen Asbaşkan, Teknik adamın Trabzonspor'u rencide ettiğini belirterek, “Öncelikle bu açıklamaların doğruluk derecesini Hoca ile görüşüp öğreneceğiz. Böyle bir açıklama bizi rencide eder, bu tür açıklamalar şık değil” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar doğruluk derecesini öğreneceğini söyleyen Asbaşkan Hacısalihoğlu, Giresunspor'la yaptığımız hazırlık maçı sonlandığında hoca ile görüşeceğiz. Eğer açıklamalar doğru ise yönetim olarak bir toplantı gerçekleştiririz” şeklinde konuştu.

İlgili haberler:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor