Üner: Yönetim şeffaf olmalı

Taylan Üner konuşmasında şunları söyledi:

Üner: Yönetim şeffaf olmalı

"Eski yöneticiler bunlar bizi eleştirmişti, biz de onları acımasız eleştirelim demeye hakları yok. Kongreler dışında, dışarıda çok yaralayıcı eleştiriler yapılmamalı. Kulübün borcu yönünde dışarıda rakamlar havada uçuşuyor. Resmi açıklamalar 80 civarında, dışarıda rakamlar o kaçar uçuk ki 140 trilyondan bahsediliyor ama bunun bir kanıtı yok, Borç konusunda yönetimin de gerçekten şeffaf değil, bu konular genel kurulda  somut bir şekilde açıklanmalı. Rakamlar alt alta toplanarak, verilmemeli somut bir bilgi verilmeli. Bu konuda daha şeffaf olunmalı."

TRABZONSPOR AYAĞA KALTI MI AYAĞINDAN AŞAĞIYA ÇEKİLİYOR

Trabzonspor biraz ayağa kalkmaya başladığı zaman hemen birileri tarafından paçasından aşağıya çekiliyor.

Basında çıkan teknik bir konuya da değinen Taylan Üner, şunları söyledi:

BU TAKIM ŞANSA KAZANIYOR

“Trabzonspor teknik direktörü Belçikalı gazetecilere “Haziran'dan beri maaş alamayan takımdan başarı beklenemez” diyor,Trabzonsporun Teknik direktörünün mantalitesi bu ise bu takım maçlarını tesadüfen kazanıyor demektir.

YATTARA KONUSUNDA KİM DOĞRU SÖYLÜYOR

Galatasaray maçı sonrasında Yattara konusunda Sağlık Kurulu Başkanı  Yattara'nın bir şeyi yok, hoca ise Yattara antrenmanlara iyi olmadığı için kadroya alınmadığını söylüyor, hangisi doğru söylüyor…  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor