Trabzonspor'un yol haritası yok

İşte Mahmut Çizmecioğlu konuşması.." Genel Kurulun Trabzon'umuza ve Trabzonsporumuza hayırlı olmasını istiyorum. Yönetim Kurulunu göstermiş oldukları cesaretten dolayı da kutluyorum. Trabzon sıradan bir kent değil, Osmanlı ve Kurtuluş savaşında başrollerd

Trabzonspor'un yol haritası yok

İşte Mahmut Çizmecioğlu konuşması..

" Genel Kurulun Trabzon'umuza ve Trabzonsporumuza hayırlı olmasını istiyorum. Yönetim Kurulunu göstermiş oldukları cesaretten dolayı da kutluyorum. Trabzon sıradan bir kent değil, Osmanlı ve Kurtuluş savaşında başrollerde yer almış bir şehirdir"

Çizmecioğlu konuşması sırasında 5 şampiyonluk elde ettik konuşması delegeleri tarafaından kesilerek Çizmecioğlu'nu uyarıldı, k 6 şampiyonluk elde ettik diye düzeltme yapıldı.

TRABZONSPOR'UN YOL HARİTASI YOK 

"Yöneticilerin buradaki konuşmasından Trabzonsporun elinde bir yol haritasın olmadığını gördüm. Trabzonsporun geçmişteki başarılarında yerli bir kaynağı var. Genel kurullara bile 2 liste halinde gitmemeliyiz, tek bir liste ile gitmeliyiz. Genel kurullarda biz tartışmamalıyız. Genel kurula giderken önünde saygın büyüklei tarafından tek bir liste yapılmalı. Birbirimizi sevip saymalıyız. Bugün İstanbulun elindeki güce  böyle kafa tutabiliriz. Birbirimize karşı saygılı olmalıyız. Yöneticilerimize saygılı olalım, onlarda fedakarlık yaparak bu görev geliyorlar.Birlikteliğimizi sağlarsak İstanbul'a ancak kafa tutarız"

Önceki haberlerimiz:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor