İşte Yanal'a gelen o mesaj

BAŞARISIZ OLDUK AMA LİGİN BAŞINDAYIZ"Yönetim olarak göreve geldiğimizden bu yana Trabzonspor'u daha iyi yerlere taşımak istedik. Gerek yurt içinde ve yurt dışında ses getirecek takım oluşturmak istedik. İlk yılımızda kadromuzda değişiklik yaptık.

İşte Yanal'a gelen o mesaj


BAŞARISIZ OLDUK AMA LİGİN BAŞINDAYIZ

"Yönetim olarak göreve geldiğimizden bu yana Trabzonspor'u daha iyi yerlere taşımak istedik. Gerek yurt içinde ve yurt dışında ses getirecek takım oluşturmak istedik. İlk yılımızda kadromuzda değişiklik yaptık. Geçen yıl  ligi 3. Bitirdik. Başarılı sezon geçirdik, bu yılda kadromuzu daha genişlettik. Hazırlık maçlarında sezonun ilk maçında başarılarımızı daha sonra gösteremedik, ligde 15 puan topladık, elbette bu konuda başarısız olduk ama ligin daha başındayız. 10. hafta oynandı.Trabzonspor yarıştan kopmamıştır"

Yönetimler için transferler çok önemlidir. Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak içimizde yetişen değerlere haksızlık yapıyoruz..

Geçen yıl Denizli deplasmanından dönerken  Ersun Yanal, bana bir mesaj gösterdi.

TRABZONLU FUTBOLCULARA HAKSIZLIK YAPIYORUZ

Mesajı yazan radyoda spor programı yapan bir kişiydi. Tolga, Tayfun ve Hüseyin için halen daha bu futbolcularla mı yola devam edeceğiz. 8 futbolcu bir kenara bırakıldı, 3 Trabzonlu futbolcu için serzeniş oldu, kendi değerlerimize ne kadar acımasız olduğumuzu bu mesaj ortaya koymaktadır. Bizler de bazı şeyleri daha iyi şeyler yapma gayreti çinde olduk başta Sadri Şener olmak üzere kulübümüze fazla vakit ayırmaya çalıştık. Kendi aslı işimizin dışında kulübümüze zaman ayırdık ,yanlış yapmadık  mı yaptık,  tabiki amacımız Trabzonsporun daha iyi olması için uğraştık. Trabzonsporu daha iyi yerle getirmek istedik. İnanıyorum ki geçen yıl ki başarı devam edecektir.

TRABZONSPOR KOLEJİ VE ÜNİVERSİTESİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

“Trabzonspor koleji ve Üniversitesi önemli Trabzonspor bizim için önemli unsurlardan birisidir Sayın bakanımız ve valimizle de bu konuda görüştük. Rektörün de bize desteği var, bunu gerçekleştirmemiz lazım ama bu konuda yeterli yol alamadık”

GELİR GETİRİCİ PROJELER

Yener, yönetim kurulu olarak kaynak yaratma amacında olduklarını belirterek, HES ve TrabzonCell gibi çalışmaların yanı sıra bazı sponsor gelirleri de kulübe kazandırıldığını söyledi.

Kulübe gelir getirici projelerin yanında sosyal anlamda kulübü yukarıya taşıyacak bazı kazanımlar sağladıklarını anlatan Yener, Marina, Yaylakent ve Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi'nin de Trabzonspor'a kazandırıldığını kaydetti.

Yener, bordo-mavili oyuncuların oynadığı kolbastı oyunuyla Trabzon kentine yurt içinde ve dışında sempati ile bakılmasını sağladıklarını ve Trabzon üzerindeki haksız yere oluşan izlenimlerin silindiğini kaydetti. Yener, ''hamsi günü'' gibi etkinlikler de gerçekleştirdiklerini ve birçok insanın bu etkinliklere katıldığını anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor