Sadri Şener gelmedi

Trabzonspor Olağan Divan Kurulu toplantısı Haluk Ulusoy Tesisleri Nizamettin Algan Konferans Salonu'nda gerçekleştiriliyor.  Trabzonspor'un tüzüğünde yer alan ve her üç ayda bir yapılması zorunlu olan Divan toplantısında yönetimin ekonomik konularla ilgil

Sadri Şener gelmedi

Trabzonspor Olağan Divan Kurulu toplantısı Haluk Ulusoy Tesisleri Nizamettin Algan Konferans Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

 

Trabzonspor'un tüzüğünde yer alan ve her üç ayda bir yapılması zorunlu olan Divan toplantısında yönetimin ekonomik konularla ilgili attığı adımların tartışılması bekleniyor.

 

Trabzonspor Kulübü 24. Olağan Divan Genel Kurul toplantısı bugün (Cumartesi) saat 11:00'de Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu'nda (Eski TFF Tesisi) aşağıdaki gündemi görüşmek üzere yapılacaktır.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener genel kurula gelmedi.

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu genel kuruldaki yerlerini aldılar.

Genel Kurua üyelerin ilgi göstermediği görülürken, salonda koltuklarda yer yer boşluklar var.

Ali Özbak konuşuyor…

"Dün akşam zor bir müsabakada galip gelen takımımız kutluyorum…Gerçi ligdeki yerimiz iyi değil ama son maçımızı kazanmanın moraliyle genel kurulumuzu yapacağız"

Divan Kurulu Başkanlığına Osman Çavuşoğlu teklif edildi. Mevcut önerge oylama yapıldı, Kongre Divan Başkanlığına Osman Çavuşoğlu seçildi.

Genel Kurul üyelerinden bir kişi gündem maddesinin birinin eksik olduğunu Divan Kuruluna ilettti.

Ali Özbak, söz alarak  bu yanlıştan dolayı üyelerden özür diledi.

Ali Özbak....

“20 bin üyemiz var diyoruz ama bu konuda kendimizi avutuyoruz. Üye yıllık aidatını ödeyecek sonra da konuşma hakkını elde edecek. Genel Kurulda 5458 üye aidatını ödedi"

TAYFUN'A KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLMALIYIZ

"Kadromuzda alt yapıda yer alan futbolculara çok acımazsı davranıyoruz. Bu konuda yerimizde sayıyoruz. Sahada ise bir Tayfun Cora var, ona destek yerine köstek oluyoruz yerli oyuncularının üstündeki baskıdan vazgeçmeliyiz. Bundan vazgeçmesek bir 25 yıl daha böyle kendimizi avuturuz"

Hasan Yener konuştu.

BAŞARISIZ OLDUK AMA LİGİN BAŞINDAYIZ

"Yönetim olarak göreve geldiğimizden bu yana Trabzonspor'u daha iyi yerlere taşımak istedik. Gerek yurt içinde ve yurt dışında ses getirecek takım oluşturmak istedik. İlk yılımızda kadromuzda değişiklik yaptık. Geçen yıl  ligi 3. Bitirdik. Başarılı sezon geçirdik, bu yılda kadromuzu daha genişlettik. Hazırlık maçlarında sezonun ilk maçında başarılarımızı daha sonra gösteremedik, ligde 15 puan topladık, elbette bu konuda başarısız olduk ama ligin daha başındayız. 10. hafta oynandı.Trabzonspor yarıştan kopmamıştır"

 

Yönetimler için transferler çok önemlidir. Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak içimizde yetişen değerlere haksızlık yapıyoruz..

Geçen yıl Denizli deplasmanından dönerken  Ersun Yanal, bana bir mesaj gösterdi.

TRABZONLU FUTBOLCULARA HAKSIZLIK YAPIYORUZ

Mesajı yazan radyoda spor programı yapan bir kişiydi. Tolga, Tayfun ve Hüseyin için halen daha bu futbolcularla mı yola devam edeceğiz. 8 futbolcu bir kenara bırakıldı, 3 Trabzonlu futbolcu için serzeniş oldu, kendi değerlerimize ne kadar acımasız olduğumuzu bu mesaj ortaya koymaktadır. Bizler de bazı şeyleri daha iyi şeyler yapma gayreti çinde olduk başta Sadri Şener olmak üzere kulübümüze fazla vakit ayırmaya çalıştık. Kendi aslı işimizin dışında kulübümüze zaman ayırdık ,yanlış yapmadık  mı yaptık,  tabiki amacımız Trabzonsporun daha iyi olması için uğraştık. Trabzonsporu daha iyi yerle getirmek istedik. İnanıyorum ki geçen yıl ki başarı devam edecektir.

TRABZONSPOR KOLEJİ VE ÜNİVERSİTESİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

“Trabzonspor koleji ve Üniversitesi önemli Trabzonspor bizim için önemli unsurlardan birisidir Sayın bakanımız ve valimizle de bu konuda görüştük. Rektörün de bize desteği var, bunu gerçekleştirmemiz lazım ama bu konuda yeterli yol alamadık”

TELGRAFLAR OKUNDU

Bakan Faruk Özak, Trabzon Milletvekli Asım Aykan ve Trabzonspor eski asbaşkanı Kenan İskender'in mesajı okundu.

BORÇ 93 MİLYON LİRA

Toplantıda, Trabzonspor Kulübü'nün toplam borcu denetleme kurulu üyesi Kenan Atalay tarafından okundu.

Atalay, bordro-mavili kulübün borucunun 93 milyon 505 bin lira olduğu bilgisini üyelere verdi.

İşte Gündem :

1. Yoklama – Açılış

2. Genel Kurul Divanının Oluşturulması

3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

4. Gündemin Genel Kurula Takdimi

5. a) Divan Başkanlık Kurulu,

b) Yönetim Kurulu,

c) Denetleme Kurulunun bilgi sunmaları

6. Genel Kurul üyelerinin görüşleri

7. Kapanış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor