“Akyazı Stadını istemiyoruz“

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon il Başkanı Necip Yıldız parti il binasında basın açıklaması yaptı. İl binasında düzenlenen basın toplantısına Düzköy ve Köprübaşı hariç diğer ilçeler katılım gösterdi. Toplantıda Trabzon ve Türkiye gündeminin yanı sıra CHP'

“Akyazı Stadını istemiyoruz“

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon il Başkanı Necip Yıldız parti il binasında basın açıklaması yaptı.

İl binasında düzenlenen basın toplantısına Düzköy ve Köprübaşı hariç diğer ilçeler katılım gösterdi. Toplantıda Trabzon ve Türkiye gündeminin yanı sıra CHP'nin kongre tarihleri verildi. Toplantıya Trabzon eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ise katılmadı.

CHP'DE KONGRE SÜRECİ 
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon il Başkanı toplantıda yeni bir kongre sürecine hazırlandıklarını belirterek, “Kongre için tarihler belirlendi. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak kongre sürecini en iyi şekilde belirteceğiz” dedi.

Ayrıca 16 Ekim 2009 tarihinde CHP'nin kongre sürecinin başladığını belirtti.

GÜMRÜKÇÜOĞLU YERİNDE DURMUYOR 
29 Mart'ta yapılan seçimlerde AK Parti hükümetinin 61 proje furyası ile Trabzon halkından oy aldığını ifade eden CHP Trabzon il Başkanı Necip Yıldız, “Trabzon halkı 61 projeye inandırıldı. Seçimlerin üzerinden 7 ay geçti. 61 proje adına ne yapıldı? Seçimlerden bu yana geçen sürecin 3,5 ayında Başkan zaten yerinde değil. Sorulduğu zaman ise, Başkan Ankara'da ödenek peşinde, Başkan Başbakanlıkta gibi ifadeler kullanılıyor. 3,5 ay Trabzon dışında geçiyorsa, Trabzon'a bir şeyler yapılmış olmalıydı” dedi.

ARKAMIZDA MUHALEFETLE 5 YIL SÜRDÜRDÜK, İKTİDAR SÜRDÜREMİYOR 
2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına hazırlanan Trabzon'u ele alan CHP'li Başkan Yıldız, Olimpiyatlara hazırlanan bir şehirde Trabzon Belediyesinin Hentbol şubesini kapatılmasının yanlış olduğunu belirterek, “Hem Olimpiyatlara hazırlanıyorsun hem de Muhalefetin 5 yıl boyunca sürdürdüğü hentbol şubesini iktidar olarak sürdüremiyorsun” şeklinde konuştu.

ERDOĞDU'NUN KARAYOLLARI AĞINA ALINMASI SONUÇ DEĞİL 
Trabzon'un Erdoğdu yolunun Karayolu ağına alınmasının hiç bir şey ifade etmediğini söyleyen Başkan Yıldız, 1992 yılında Tonya- Çayırbağı yolu da Karayolları ağına alınmıştı. Erdoğdu yolunun da Karayolları ağına alınması yapılacağı anlamına gelmez” ifadelerini kullandı.

AKYAZI STADINI İSTEMİYORUZ 
2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına hazırlanan Trabzon'da, şu günlerde gündemde yerini koruyan Akyazı projesine CHP'nin bakış açısını Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız şu ifadelerle belirtti.
Yıldız; “2007 yılından bu yana bir Akyazı Projesi olduğunu söylediler. Bize sunulan bir kompleksti. Şimdi ise bunu Akyazı Stadı olarak geçiştirmeye çalışıyorlar. Trabzon'un zaten Trabzon ile bağdaşlaşmış bir stadımız var. Bu stat da Hüseyin Avni Aker Stadyumudur. Biz Akyazı Stadını istemiyoruz, biz Akyazı Projesini istiyoruz. 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarında Trabzon'un stada değil, spor kompleksine ihtiyacı vardır” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın ve Akyazı projesi için emek sarf edenlerin, bunun proje mi yoksa stat mı olduğunu açıklamalarını istedi.

AK PARTİ GÜMRÜKÇÜOĞLU'NUN YANINDA MI? 
Trabzon Belediyesinin Büyükşehir olması gerektiğini ve şu andaki belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Beldeleri bir çatı altında toplamak istemesini tasvip ettiğini belirten Başkan Necip Yıldız, “Bu karar çok doğrudur. Trabzon Büyükşehir olmayı hak ediyor. Fakat AK Partili İl Yönetimi bu konuda Belediye Başkanının yanında mı kimse bilmiyor. AK Parti Yönetiminden hiç kimse bu konuda görüş vermiyor. Trabzon halkı AK Parti İl yönetiminden cevap bekliyor” dedi.
Şuan en büyük sorun haline gelen işsizliği ele alan CHP'li Başkan Yıldız, “Bizlerin ve halkın en önemli sorunu olan işsizlik bizim ülkemizin gündeminde bile yok. Peki ya gündemimizde ne var; PKK ülkemize geliyor, davul- zurna ile karşılamalar yapılıyor. Türkiye'nin gündemi bunlarla meşgul ediliyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel