Şener'den hakem açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray ile oynanan karşılaşmada, maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'nun çok formsuz olduğunu savunurken, "Hakem hakkında konuşmam ama biz de o modaya biraz uyalım. Arda'ya kart göstermemek için oldukça mücadele etti"

Şener'den hakem açıklaması
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray ile oynanan karşılaşmada, maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'nun çok formsuz olduğunu savunurken, "Hakem hakkında konuşmam ama biz de o modaya biraz uyalım. Arda'ya kart göstermemek için oldukça mücadele etti" dedi..

Şener, hakemler hakkında çok fazla konuşmadığını dile getirirken, ''Maçın hakemi oldukça formsuzdu. Genelde formsuzlar da bizim maçları buluyor. Son zamanlarda moda oldu. Hakem hakkında konuşmam ama biz de o modaya biraz uyalım. Arda'ya kart göstermemek için oldukça mücadele etti. Sonra da mecbur kalıp gösterdi. Galatasaray'ı ise galibiyeti için kutluyorum'' dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler