Bir Babanın en zor anları

Bugün Cağlayan Beldesinde Akolukspor ile Erdoğduspor arasında oynanan ve hakem Bülent Birinci'nin yönettiği  Akolukspor'un un 4-1 önde getirdiği karşılaşmanın  80 dakikasında rakibiyle çarpışarak beyin kanaması geçiren Akolukspor'un savunma oyuncusu Mehme

Bir Babanın en zor anları

Bugün Cağlayan Beldesinde Akolukspor ile Erdoğduspor arasında oynanan ve hakem Bülent Birinci'nin yönettiği  Akolukspor'un un 4-1 önde getirdiği karşılaşmanın  80 dakikasında rakibiyle çarpışarak beyin kanaması geçiren Akolukspor'un savunma oyuncusu Mehmet'in babası Servet Çelebi oğlunu bir dakika yalnız bırakmıyor.

 

KTÜ Farabi Hastenesinde ameliyata alınan Mehmet'in başucundan ayrılmayan Servet Çelebi oğlunun sağlığına kavuşmasını bekliyor.

 

Aynı zamanda Akolukspor'un yöneticisi olan baba Servet  Çelebi maç sırasında orda bulunuyordu.

 

Adeta şoka giren Servet Çelebi haber61.net'e yaptığı açıklamada konuşmakta güçlük çekerken, oğlunun sağlığına kavuşması için dua ettiğini söyledi.

 

Servet Çelebi  konuşmakta güçlük çekerken olay ananda büyük acı yaşadığını ifade ederek, ”Bir anda oğlum rakiple çarpışarak yere düştü. O anı ömrümüz boyunca unutmayacağım.Allah inşallah oğlumu bize bağışlayacak. Takım kaptanımız İrfan Kurt sağlık görevlisi.Oğluma ilk müdahaleyi saha içinde o yaptı. Oğlumun kafatasında çatlak olduğu söyleniyor. Ameliyatı yeni bitti. Doktorlar bir süre daha müşahade altında kalacağını söylediler.Tek dileğem büyük Allah'ımın oğlumu bize bağışlaması . Doktorlar ameliyatın başarılı geçtiğini bize söylediler” diye konuştu.

İlgili Haberlerimiz;

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor