Trabzonlu futbolcuda ihmal

Akolukspor ile Erdoğduspor arasında Çağlayan Belde stadında oynanan Trabzon Birinci amatör küme maçında bir havatopu mücadelesi sırasında rakibiyle çarpışarak bilincini yitiren ve beyin kanaması teşhisi ile hastaneye kaldırılan Akolukspor'un 3 forma nolu savunma oyuncusu Mehmet Çelebi ihmal kurbanı mı?

Trabzonlu futbolcuda ihmal

Karşılaşma 4-1 Akolukspor'un galibiyeti ile sürürken karşılaşmanın 80 dakikasında gelişen bir Erdoğduspor atağında Erdoğduspor'un 6 nolu futbolcusu Osman Yağcı(25) ile hava topuna çıkan ve kafasına darbe alan Akolukspor'un 1991 doğumlu genç futbolcusu Mehmet'e ilk müdahale saha doktoruve takam kaptanı ve aynı zamanda sağlık memuru olan Akolukspor takım kaptanı İrfan Kurt  tarafından yapıldı

DİLİ BOĞAZINA KAÇTI 
Rakibiyle hava topu sırasında girdiği mücadelede kafa kafayla çarpışarak yeri düşen Akolukspor'un genç futbolcusunun dili boğazına kaçtı. Mehmet'e ilk müdahale sahadaki doktor tarafından yapıldı. Dili boğazına kaçan genç futbolcunun çenesi kilitlenince saha doktoru, takım kaptanı İrfan ve  Gözlemci Şerafettin Köstereli'nin de yardımıyla çenesi bıçak ve çatal yardımıyla güçlükle açılarak boğazına kaçan dili çıkarıldı.

AMBULANS GEÇ GELDİ İDDASI 
Mehmet'in Erdoğdusporlu Osman ile çarpışarak yere düşmesinin ardından sahaya ambulansın 15 dakika geç geldiği iddia edildi.

Olayın ardından 112 Hızır Acil servise haber verilirken ambulansın sahaya geç gelmesi adeta isyan ettirdi. Futbolcunun maçı izleyen Babası aynı zamanda Akolukspor Genel Kaptanı yönetici Servet Çelebi de oğlunun durumu karşısında şoka girerek bayıldı. Mehmet'in sadece dilinin boğazına kaçarak nefes borusunu kapatmadığı aynı zamanda çarpışmanın şiddeti ile futbolcunun kafatasında hasar meydana geldiği ve küçük çapta çatlak nedeniyle beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.

AMELİYATA ALINDI 
Maçta meydana gelen üzücü olayın ardından kafatasına aldığı darbe sonucu yere düşen genç futbolcu Mehmet KTÜ Farabi hastanesinde ameliyata alındı. Üzücü olay nedeniyle her iki takım futbolcuları gözyaşlarına boğulurken maçın geri kalan 10 dakikası hakem tarafından oynatıldı.Ancak her iki takım futbolcuları topa bile vurmadılar. Ameliyata alınan genç futbolcu Mehmet çelebi'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve ameliyatının hala sürdüğü öğrenildi,. Akolukspor'un talihsiz futbolcusu Mehmet'i hayata döndürmek KTÜ Farabi hastanesi için doktorlar adeta seferber oldular.Genç futbolcunun hayati tehlikesbinin bulunduğuda gelen bilgiler arasında.

HAKEMLER: Bülent Birincioğlu***, Selkan Sabancı***, Adnan Kalyoncu***

AKOLUK BELDE: Rahman**, Arif**, Mehmet Çelebi***, Bahadır***, Mustafa** (Asım**), Burak***, Savaş***, Mehmet Akif*** (Özgür**), Nebil**, İrfan**, Levent** (Ersin**)

ERDOĞDUSPOR: Yücel*, Erdi*, Ali**, Gürkan**, İsmail**, Osman*, Emre*, Uğur* (Arif*), Yunus*, Mehmet** (Güven*), Hüsnü*

GOLLER: Dk.17 Mehmet (Erdoğduspor), Dk.32 (pen.) Mustafa, Dk.60 Burak, Dk.63 Mehmet Akif, Dk.66 Özgür (Akoluk Belde)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor